✿Sahabatku✿

Follow

Tuesday, March 22, 2011

10th March 2011

Hahahaha seronok betul bila aku melihat ahli keluargaku yang ramai ini....tapi biasalah ummie mestilah becok mulut dia bila tersesat...banyak kali jugak la dia call aku, tanya jalan...huhuhu naik pening jap aku,rasa macam menjerit aje tapi sebenarnya memang cara itulah yang membuatkan ummie faham apa maksudku....Yang menjadi driver sapa lagi kalu bukan adikku@bodyguard aku, Iwan....hehehehe dia memang jadi driver tetap ummie, senang nak gie mana-mana......Aku ingatkan boleh jumpa mereka kat jambatan Bollywood dekat Putrajaya tapi akhirnya tersesat jugak....Last-last aku jumpa mereka kat perkarangan Jabatan Peguam Negara, Presint 2...huhuhu nasib baik aku beli telefon baru jenis Nokia 5800 yang ada GPS...Esok bermula pengembaraan kami menuju ke Nilai....hehehehe mana lagi kan nak pegi...memang itu tujuan mereka datang sini....
Amacam Nokia 5800 baru aku nie? Cantik tak? Xpress Music lagi....
Share:

0 lovely notes:

Post a Comment

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧