✿Sahabatku✿

Follow

Tuesday, April 05, 2011

1st April 2011

Pejam celik pejam celik hari nie dah masuk bulan April...Lorrr kejap aje masa berlalu kan....Tadi aku ada pesan set sauna...hehehe bukannya apa,dah tak larat dah nak pegi spa tiap2 bulan,abihkan duit aku aje...bila dah beli set sauna nie,aku boleh bersauna bila2 masa aje...Korang pun kalu nak order set sauna, ambik order dengan aku.....dalam blog aku satu lagi,ada keterangan lebih lanjut mengenai set sauna nie.....aku jugak ada jual foot detox,slimming detox, slimming patch, jus delima dan lampu garam.....

http://lunamoon-collections.blogspot.com

So, kalian dijemput untuk menjenguk blog aku nie yea.....


Brosur Set Sauna....














Nie adalah Foot Detox....
Lampu Garam Bukit....
Slimming Patch....
Gold Slimming Detox...

Share:

0 lovely notes:

Post a Comment

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧