✿Sahabatku✿

Follow

Thursday, October 09, 2014

Nukilan hati dan perasaan... ^_^

 
Konnichiwa minna-san...
Semoga kita semua akan diberkati oleh Allah SWT...Rasa macam sihat aje suma nie, tapi sihat-sihat pun kesihatan perlu dijaga apatah lagi dengan keadaan cuaca sekarang, berjerebu dan nampak mendung... Awak nampak ke gerhana bulan semalam? Saya sedih sikit sebab tak nampak gerhana bulan disebabkan terlindung dengan awan mendung tapi bila tengok kat dalam paper di Penang, Masha Allah, cantik betul gerhana bulan tue, walaupun ianya bulan merah atau dikenali sebagai bulan berdarah... Takpelah, walaupun saya tak dapat tengok secara 'live' tapi at least ada jugak gambarnya kan...

Dulu masa hujan meteor jatuh ke bumi, saya pegilah tengok dan jenuh nak mendongak ke langit sebab nak tengok hujan meteor, tapi masa tue tak berapa nak nampak sebab terlindung dengan awan mendung..Bila ada gerhana bulan, saya tak diberi kesempatan untuk menyaksikan kebesaran Allah, takpelah benda dah lepas kan..hehehe nie nak citer pasal produk yang saya promote aritue, ingat tak pada serum mawar? Al-hamdulillah, walaupun saya tak pakai 100% produk mawar tue,tapi serum nie memang first class yang penah saya jumpa... Sebelum nie saya ada pakai produk Nivea Aqua Sensation iaitu produk berasaskan air tapi tak tahan lama pakainya sebab fulus tak mencukupi walaupun produk nie memang sesuai dengan kulit muka saya... Rasa macam moist aje wajah saya nie bila saya pakai produk yang berasaskan air... Kemudian saya mencari produk yang berasaskan mawar sebab saya masih ingat lagi masa kecik-kecik dulu saya penah pakai air mawar untuk mandian saya, masa tue saya tak reti lagi pakai deodorant seperti sekarang dan air mawar tue saya sapu kat muka... Cari punya cari akhirnya terjumpalah Serum Mawar Anti Aging nie, lalu saya beli untuk satu botol dulu sebab takut tak serasi dengan kulit muka...Mula-mula pakai memang tak terasa apa-apa perubahan tapi bila dan nak habis serum tue sebotol, baru saya perasan yang wajah saya terasa moist sangat-sangat...lagi satu yang saya perasan wajah saya terasa lembut, sama seperti masa selepas saya pakai mud masker....tue yang saya sentiasa pakai serum nie... Memang tak rugi pun beli sebab harganya pun berpatutan sangat-sangat, sesuai dengan situasi kewangan sekarang, hehehehe... Awak tengok nie testimoni salah sorang pengguna produk Serum Mawar Anti Aging nie, lelaki you yang pakai, jangan jeles.... hehehe

Serum mawar nie kan awak bukan terhad pada kaum wanita dan lelaki, malah sutdent, yang dah berkahwin, yang bujang dan baby pun boleh pakai jugak tau... kalu yang student kita fahamlah yang mereka nie nak study sampai ke tengah malam, so mesti rasa mengantuk... Just spray aje serum kat muka then sambung belajar..Saya berani cakap gitu sebab saya pun sama jugak, hehehe...kat opis nie,lebih-lebih lagi bila time hujan dan kekenyangan, rasa mengantuk tue hanya Allah saja yang tahu, saya spray serum kat muka dan memang rasa segar, tambahan pulak dengan bau haruman pati mawar tue sendiri...Yang baby pulak awak boleh spray kat kulit-kulit badan dan kepala agar nampak lembut aje, walaupun kulit baby memang dah lembut... hehehe panjang pulak citer pasal serum nie kan... apapun kalu awak nak tahu lebih info lagi pasal serum nie awak tengoklah kat page fesbuk saya atau awak tengok blog saya http://lunamoonstores.blogspot.com

Okey, sekian untuk nukilan saya pada hari nie... Jaa mata nee, minna-san...sayonara...

Share:

0 lovely notes:

Post a Comment

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧