✿Sahabatku✿

Follow

Tuesday, April 07, 2015

Wahhhh! Ucapan tahniah pada rakan-rakan yang dapat KUP...

Baru dapat berita daripada kawan2, pada yang telah dapat surat time based untuk KUP tue, tahniah diucapkan... aihhh bila lah pulak agaknya giliran saya yea?? Kena tunggu bulan 10 lah jawabnya cik Shikin, sebab kalu ikut bulan lantikan, ianya batch Oktober 2002... hmmmm 


Image result for congratulations on promotionTahniah sekali lagi pada rakan2 yang telah mendapat KUP dan tahniah jugak pada bakal mendapat pemangkuan pembantu perpustakaan S22 kelak (biarpun baru nak mesyuarat pada bulan nie).. Apapun kita kena kerja dengan ikhlas dan jujur dan kerana Allah Taala... Pada yang tak dapat tue, Insha Allah, akan ada rezeki untuk kita suatu hari nanti, jadi kena selalu bersangka baik denganNya tau... Amboii dah macam ustazah lah pulak Cik Shikin... hehehe saja merapu di pagi hari nie... 

Jaa nee...

 
Share:

0 lovely notes:

Post a Comment

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧