✿Sahabatku✿

Follow

Friday, August 28, 2015

Akhirnya siap jugak poster pertandingan anjuran Unit Pusat Sumber Dan Dokumentasi

Assalamualaikum,


fuhhh...alhamdulillah akhirnya siap jugak buat poster pertandingan celik minda anjuran unit saya.. walaupun ianya tak se'gah' macam poster yang lain, tapi ianya dapat memberi info apa yang kami war-warkan.. 


TADAAA.. hehehe ringkas jea kan.. Opss, pertandingan nie hanya dibuka kepada kakitangan JBPM saja...Sahabat-sahabat saya yang lain, Insha Allah nanti saya buka peluang untuk buat contest ke atau pilih pemenang ke tapi tungguuuuu..... 

Apa itu pertandingan munsyi bahasa? hurmmm...menurut kata bos saya, munsyi nie bermaksud pakar dan dalam erti kata lain, ianya adalah pertandingan pakar bahasa, kalu tengok soalan pun ianya lebih berbentuk peribahasa jea, just isi tempat kosong... pertandingan teka silang kata pulak lebih kepada soalan berkaitan perpustakaan kami, cuma google and search jea, tengok blog perpustakaan kami... pertandingan nie bermula pada 1 Sept hingga 11 Sept 2015 dan pemenang akan diumumkan pada perhimpunan bulanan yang akan datang...

jaa nee


 
Share:

2 comments:

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧