✿Sahabatku✿

Follow

Wednesday, August 26, 2015

Suami cemburu bila isteri utamakan anak..WHAT!!?

Image result for husband jealous of childrenAssalamualaikum... 

Tengok pada topik macam menarik kan.. Tadi, masa dok belek-belek majalah untuk mencari artikel yang bersesuaian bagi blog library saya, saya terjumpa satu artikel segmen komen lelaki, tajuknya adalah 'SUAMI CEMBURU BILA ISTERI UTAMAKAN ANAK'... 

Kesemua komen daripada beberapa orang lelaki menunjukkan mereka tak kisah dengan isteri mereka mengutamakan anak asalkan dalam masa yang tahu tanggungjawab seorang isteri kepada suaminya... 

Tapi kan...

Baru-baru nie , saya menonton rancangan Clean House, di mana episod ini mengisahkan pasukan Clean House mencari rumah yang paling bersepah di USA... Pasangan ini hampir-hampir nak berpisah gara-gara mempunyai rumah yang bersepah..Tapi tue bukan point utama saya, yang saya nak citer nie adalah, sikap bersepah pasangan ini adalah disebabkan si suami terlalu cemburu dengan anak lelaki sendiri kerana isterinya mengutamakan anak melebihi dirinya !! Dan disebabkan sifat cemburu yang terlampau, si suami tadi tak mengizinkan isterinya meletak barang-barang milik isterinya tadi..dalam erti kata lain, tak berkongsi tempat, even almari pun si isteri tadi terpaksa meletakkan pakaiannya di almari anak lelakinya dan disebab itu jugalah si isteri berasa bosan dengan sikap suaminya dan dah beberapa kali berbincang hal perpisahan... Bila pengacara utamanya Niecy Nash mengorek rahsia, barulah terbongkar segala-gala..Suami tadi memang cemburu giler dengan anaknya sendiri...

Well, apa pendapat awak?



Share:

2 comments:

  1. Dahsyatnya. Dengan anak sendiripun nak jeles..


    Dulu-dulu takut nak makan telur lepas bersalin. Orang tua-tua kata nanti bernanah MANFAAT MAKAN TELUR

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yea, manusia kan ada 1001 perangai... :)

      Delete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧