✿Sahabatku✿

Follow

Thursday, September 17, 2015

Hehe..Very rare...

Assalamualaikum...

Apa yang rare tue? nie haa..saya tengah belek2 fesbuk dan jumpa video nie..

 


Comey jea kan, jarang tengok anak 'mat saleh' nie makan durian..Kalu orang kita memang tak heran la, tapi nie dari negara 'atas angin'..hehehe

 
Share:

3 comments:

  1. Fuhhh...budak ni sampai geleng2 kepala makan doyan...mmg heaven sangat la tu rasanya..:) x dpt bayangkan kalau dia dapat rasa doyan fresh...biasa doyan yg sampai oversea ni dah sesedap mcm kat sini..

    jemput datang rumah kita awak2 semua...http://leowills.blogspot.my/

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧