✿Sahabatku✿

Follow

Wednesday, September 23, 2015

Mood balik 'bandar'... ^_^

Assalamualaikum, 
Image result for dear diary 
 Kalu orang lain, mood mereka mesti mood balik kampung kan, tapi saya mood nak balik
bandar Puncak Alam sebab tahun nie ummie dan adik2 sekali lagi beraya di perantauan..

hehehe

Tadi pun ummie saya dah call dan mereka baru saja bertolak daripada 
Kuala Terengganu Puncak Alam manakala saya pulak daripada
Putrajaya Puncak Alam.. 

Lepas nie, tak tahu la mana destinasi kami seterusnya sebab ummie kami memang suka
berubah planning di saat2 akhir..kejap nak pegi situ, kejap nak pegi sini.. hehehe

Rasa macam takde mood jea kan nak keja, yealah,.. opis pun dah lengang jea, perut pun lapar sebab cafe dah tutup sejak hari Isnin lagi, balik Kelate.. Adooiii menyesal pulak rasanya
tak bawak bekal tadi...


                                                    Jaa nee..  


 


Share:

6 comments:

  1. hihih.. layan je ummi tu.. hihi
    Mari lawat blog cik en
    Nurfuzie.Com
    Cik en mencari sponsar untuk GA cik en
    Pencarian Sponsor Give Away Nurfuzie Dot Com #1
    Entry terbaru cik en mengenai
    Apa Itu Lotus Birth?

    ReplyDelete
  2. blk bandar pun best kalau ada keluarga :)
    biasa keluarga kat kg tu kena blk kg.. huhuhu

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Shikin,

    Selamat Hari Raya Aidiladha, jangan sedih-sedih tau..
    Saya pun sambut di bandar.. Masak sendiri dan makan sendiri.. ;-)

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Raya Haji.. =)

    Jom makan Maggi Kari Cheese
    http://hanimlaoshi.blogspot.my/2015/09/cheese-dan.html

    ReplyDelete
  5. dah lama x pergi ke puncak alam.. macam rock je mak kak shikin.. hehehe..

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧