✿Sahabatku✿

Follow

Thursday, September 03, 2015

Post terakhir untuk hari nie... ^ _^


Assalamualaikum, 

Well, nie adalah post terakhir saya untuk hari nie sebab malam nie saya ada appointment urut terapi buang angin kat area rumah saya jugak..alhamdulillah, rezeki kami untuk hari nie dengan anugerah yang Allah berikan pada saya, saya bersyukur sangat2...

hihi..nak promo jap... pada awak yang berada area Salak Tinggi / Putrajaya / Cyberjaya / Dengkil / Nilai, jika ada masalah angin dalam badan, awak boleh call atau wassap saya... Saya membuat perkhidmatan urut terapi buang angin saja, dan untuk pengetahuan saya takde kemahiran untuk mengurut lepas bersalin, atau urut sengkak atau urut pelancaran susu... harganya pun murah jea, boleh tengok kat banner nie...


okey, jaa nee..



 
Share:

3 comments:

  1. Salam..bestnya urut!

    Tapi jauh pulak =)

    ReplyDelete
  2. pandai urut noo..mcm ayah saya

    ReplyDelete
  3. Ala jauh pulak dgn saya. saya suka kena urut! bestnya kak...

    Anyway salam perkenalan.. jemput follow blog saya ye kak. mmuah ciked

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧