Wednesday, September 02, 2015

Segmen 1st GiveAway by Ciktaman



Assalamualaikum dan hai :)

Sepanjang bulan September ni, cktmn nak buat satu segmen untuk korang semua..

1st GiveAway by Ciktaman


Ok syarat penyertaan senang je!

1. Mesti follow @ like

* Blog - ciktaman + nuff click
* Instagram - ctctraudhah | molekgilo

2. Buat satu entri [copy coding yang diberi] dan komen

pasal blog ciktaman tak lebih 15 patah perkataan..


3. Tinggalkan URL entry korang pada post ini sahaja. *link pada chatbox tak dikira



4. Tempoh GA adalah bermula 1 September sehingga 30 September 2015''






** Untuk lihat senarai peserta kat SINI

*** Untuk lihat senarai hadiah kat SINI

***Pemenang akan dipilih sepenuhnya daripada cktmn




--------------------------------------------------------------------------------------------------

 Blog yang cantik dan kemas, kombinasi warna pula sesuai dengan sifat kewanitaan dan keibuan...

5 comments:

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧