✿Sahabatku✿

Follow

Friday, October 16, 2015

Alhamdulillah, dapat hadiah birthday dari Bahagian Pembangunan..^_^

Assalamualaikum,...

Alhamdulillah, hari nie dapat rezeki hadiah lagi, ianya daripada Bahagian Pembangunan sempena dengan hadiah hari lahir bulan Ogos untuk kakitangan JBPM.. Thank you so much, Bahagian Pembangunan..! Saya suka..! Saya suka..!

Haa.. Cantik tak? Ianya adalah foldable eco bottle, pen dan memo JBPM.. Botol air nie kalu tak diisi dengan air, ianya akan flat atau dalam bahasa Melayunya kempis..

First time saya tengok botol yang canggih nie, hehe..mungkin awak pernah tengok dan pernah guna, kan... atau mungkin awak pun tak pernah tengok botol air nie..


Oh ya! Background kat belakang tue, adalah rak buku di library saya,..

Jaa nee...










Share:

11 comments:

  1. Alhamdulillah..tahniah..rezeki..yeyyy...

    ReplyDelete
  2. tahniah kak.. zizie pun tk pernah tgk botol mcm tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Zizie.. memang unik kan.. ^_^

      Delete
  3. Tahniah :D Eh, tetiba macam nak cari jugak botol macam tu, unique!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Scha..memang unik kan.. ^_^

      Delete
  4. Asalam ceria benar laman ini menarik..done follow ya 174

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧