✿Sahabatku✿

Follow

Thursday, October 01, 2015

My 1st GiftAway by Starlavenderluna...

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh...

Hari nie, genap 13 tahun saya berkhidmat di dalam sektor awam di bidang kepustakawanan (hehe, betul ke ejaan tue..?) .. Jadi, sempena dengan hari yang istimewa nie, saya nak bagi hadiah (suprises) kepada 5 orang sahabat saya... 

Dengan lafaz
Image result for bismillah
Caranya mudah jea...Yang penting awak ikut jea...



Syarat :-
 * Mesti follow dan like
# Add to circles Google+ Followers
# Add to Networkedblogs (jika ada)

*Buat satu entri "Segmen Starlavenderluna 1st GiftAway" dan copy banner di atas dan backlink segmen ini..

Senang kan.. Tarikh penyertaan nie bermula pada hari nie 1hb Oktober sehingga 31 Oktober dan saya akan umumkan pemenang pada 1hb November 2015 melalui undian random.org

Lepas awak penuhi syarat tue, jangan dilupa untuk letak URL awak pada komen entri nie (komen kat Cbox gossip tue tak aci yea!) Nanti saya upload nama awak kat
  entri nie...

Sahabat yang telah menjadi sahabat saya, jangan risau, awak jugak boleh join segmen nie asalkan awak penuhi syarat2 yang dibuat..(ambooii macam nujum Pak Belalang)..

Jaa, ganbatte minna-san...




 
Share:

45 comments:

  1. wahh.. good luck 1st GA. nanti lapang2 saya join. btw kat mana dapat emoji come2 tu huhu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti sudi2kanla join yea.. hihi saya ambik dari encik google jea.. ^_^

      Delete
  2. Replies
    1. ooo yea ke? awak keja kat library mana? mungkin kot kita penah jumpa masa kursus ke atau exam ke...

      Delete
  3. slm sya join ye..:)

    http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html

    ReplyDelete
  4. nysa join ! :)
    http://pemilikcintahati.blogspot.my/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html

    ReplyDelete
  5. sy join ye

    http://awansamudera.blogspot.com/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html

    ReplyDelete
  6. salam kenal sis.... ready to flo semua syarat
    Sheila Adziz in google circle, facebook : Aselawati Che Ab Adziz
    http://www.sheilainspire.com/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html

    ReplyDelete
  7. salam sis saya join juga yer
    http://misszyaroses.blogspot.my/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html

    ReplyDelete
  8. As salam...
    AM join ya...
    http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html

    Follow blog AlongMisuari

    Artikel TERBARU AM
    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1K Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
    Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lelaki)

    HOT ITEM..
    LeoRa For Men
    LeoRa For Women

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete
  9. saya join

    http://itsmelyya.blogspot.my/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html

    ReplyDelete
  10. fizah join..
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html

    ReplyDelete
  11. http://farahanasharif.blogspot.com/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html

    ReplyDelete
  12. Hai sis... Done follow semua syarat kecuali yang NetworkedBlog tuu sebab takde. Hehehe

    Nie link :

    http://doodlina.blogspot.com/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html

    ReplyDelete
  13. http://umikasum.blogspot.my/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html

    ReplyDelete
  14. Nad join ye :)

    http://loveyoucontest.blogspot.com/2015/10/my-1st-giftaway-by-starlavenderluna.html

    ReplyDelete
  15. saya join :)

    http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html

    ReplyDelete
  16. farah join yaa (:
    http://imaginasifarah.blogspot.my/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html

    ReplyDelete
  17. Saya join ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html

    ReplyDelete
  18. Joined x)

    http://anisarsyd.blogspot.my/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html

    ReplyDelete
  19. saya join yea awak...
    http://mummyrinazonebeauties.blogspot.my/2015/10/my-1st-giftaway-by-starlavenderluna.html

    ReplyDelete
  20. Terima kasih kerana join dan good luck pada suma rakan-rakan.... ^_^

    ReplyDelete
  21. http://www.rubiahkadir.com/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html

    ruby join jugak ya kak shikin

    ReplyDelete
  22. Dah join....:))

    http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html

    ReplyDelete
  23. http://syakira-09.blogspot.my/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html
    nak join jugak.. :)

    ReplyDelete
  24. Join ye :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html

    ReplyDelete
  25. join..

    http://darihatimissmulan.blogspot.my/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html

    ReplyDelete
  26. sy join..
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html

    ReplyDelete
  27. http://ainpunyeceritalah.blogspot.my/2015/10/my-1st-giftaway-by-starlavenderluna.html

    ReplyDelete
  28. http://ziziezack.blogspot.my/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html

    ReplyDelete
  29. Kak ana joined : FB,Blog dan G+ --> @anajingga

    http://www.anajingga.com/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html

    ReplyDelete
  30. cik en join
    http://www.nurfuzie.com/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html

    Jom singgah blog : Nurfuzie.com
    Jom jadi salah seorang peserta: Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
    dan entri terbaru cik en Veterinar | Peralatan Penjagaan Harian Haiwan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Cik En...Good luck yea..^_^

      Delete
  31. Salam awk ;) kte nk join ye....hihihi Salam kenal

    http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam...Good luck yea sis..dan terima kasih sebab join.. ^_^

      Salam perkenalan jugak..

      Delete
  32. http://ohmysecondblog.blogspot.com/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html

    join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana join... good luck yea sis..^_^

      Delete
  33. Cik Mimie join :)

    http://norshamimi.blogspot.my/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html

    Follower #185

    ReplyDelete
  34. Ain support sini

    http://theathra.blogspot.my/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html

    ReplyDelete
  35. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html

    ReplyDelete
  36. http://lolarash.blogspot.my/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html

    ReplyDelete
  37. Dah join

    http://penselduabee.blogspot.my/2015/10/segmen-starlavenderluna-1st-giftaway.html

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧