✿Sahabatku✿

Follow

Wednesday, November 18, 2015

Once again, change the background..! ^_^

Assalamualaikum wbt,

hai...see once again idea gila datang balik, semalam saya tukar balik background jurnal nie dan tukar headernya sekali.. and once again..! i choose GREEN colour... 

Napa tukar colour? sebab jiwa pink tak sesuai dengan jiwa hijau saya, hihi... saya memang suka colour pink tapi colour hijau mengatasi segala-galanya.. Kebanyakkan baju kerja pun saya pilih colour hijau jika dibandingkan dengan colour yang lain... Rumah pun dalam wishlist untuk cat semula, pun akan datang dipenuhi colour hijau, sebab sejuk mata memandang.. Hijau juga boleh menenangkan hati takala dilanda masalah, macam gambar kat bawah nie, stress kerja boleh hilang takala kaki menjejak di ruangan ini..


Cantik kan..! sejuk jea rasa mata memandang...





Bilik beradu saya pun memang ada colour hijau seperti gambar di atas, tapi tona kedua saya gunakan adalah kuning diraja... 

Soalan cepumas? berapa lama background jurnal nie bertahan? Ianya akan bertahan sekiranya ilham baru tak muncul dalam kotak pemikiran saya... 

Bukan background jea, signature saya jugak berubah...! So, saya mintak awak jangan pening dengan saya yea..! Saya nie jenis mudah jemu dan suka ubah2 sesuatu perkara yang saya fikir boleh ubah,..! So, keep smile okay..!

Jaa nee...

Share:

6 comments:

  1. wahh..rajin nyee tukar2 background..ubah mood...hhahaa

    ReplyDelete
  2. hehe ina pun suka jugak warna hijau.. nmpak tenang :))

    ReplyDelete
  3. Hijau cantik, sejuk je kaler tu..^_^

    ReplyDelete
  4. cantik sis.. kita pun suka nak hias2 blog ni tapi tak dpt nk buat sbb on guna phone je ='(

    ReplyDelete
  5. cantik sis.. kita pun suka nak hias2 blog ni tapi tak dpt nk buat sbb on guna phone je ='(

    ReplyDelete
  6. same la suke hijau gak..same lak citarasa..haha

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧