✿Sahabatku✿

Follow

Thursday, November 05, 2015

Siap jugak copy paste pekeliling ... Penatnya... ~_~

Assalamualaikum wbt...!

Adoii..penat giler rasanya, sakit pinggang, kepala pening, loya, letih, suma adalah... Sebabnya baru sudah copy paste dan update pekeliling untuk blog library dan disimpan dalam pendrive untuk rujukan pengguna library...

Memanglah senang copy paste aje, tapi banyak tue nak di update, lebih2 lagi jika pekeliling terutama pekeliling perbendaharaan mempunyai banyak pindaan pekeliling...

Nasib baik jugak lah hari nie saya puasa, berenti sekejap pun sebab nak solat lepas tue, tido dalam 15 minit... Lepas tue sambung kerja sampailah sekarang... Dan alhamdulillah, semuanya siap...

Nasib baik jugak lah SKT dan LNPT untuk tahun nie dah disiapkan.. Masa saya nak siapkan SKT dan LNPT tue, dengar citer yang tarikh tutupnya adalah pada 31 Oktober tapi bila dah di hantar rupa2nya, tarikh tue dilanjutkan hingga 11 November nie... Takpelah, asalkan saya dah siap awal2 dan takdelah berebut line dengan 2 juta lebih kakitangan awam yang menggunakan HRMIS tue untuk isi SKT dan LNPT... pada sahabat yang kerja di sektor kerajaan, awak dah isi ke SKT dan LNPT dalam HRMIS..? Siapkan cepat tau, sebelum tarikh tutupnya berakhir...

 Jaa nee...

Share:

2 comments:

  1. hi! hi! Ayu blogwalking sini hehe jemput jenguk entry terbaru ayu http://farahanasharif.blogspot.my/2015/11/kerjasama-anda-amat-dihargai.html

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧