✿Sahabatku✿

Follow

Wednesday, December 23, 2015

Rasa macam suasana hari raya pulak...!

Assalamualaikum wbt...

Suasana di opis nie dah macam hari raya pulak, sebab ramai sahabat yang bercuti dan sesetengahnya ambik half-day untuk pulang ke kampung..

Saya jugak termangu-mangu tunggu di opis.. huhu.. nasib baik malam nie ada customer yang menunggu untuk menggunakan perkhidmatan saya...

Buat apa nak ambik half-day jika takde sesuatu yang penting,kan.. So, puan Shikin.. teruskan kerja anda yea...! hihi

Masa nak ambik surat di aras 2 pun, lengang jea work station setiap cawangan, wehhhh memang macam hari raya dah...! Nasib baik takde kedengaran lagu-lagu raya... Takpelah puan Shikin...kerja..kerja.. check apa yang patut sebab minggu depan akan ada audit aset.. tapi terbantut jugak kerja untuk print barkod kerana orang yang in-charge untuk printer barkod telah bercuti... huhuhu T_T... takpelah puan Shikin..kerja..kerja...

Jaa nee..
 
 
Share:

10 comments:

  1. amboi mcm raya pulak ye ahahahaha

    ReplyDelete
  2. Ho Ho Ho...Greetings for Christmas from Roedolfie

    ReplyDelete
  3. hihi sabar ja la biasalaa hujung2 ni kan ramai ambik cuti :)Yan pon dh abih cuti g cameron akhirnyaaaaa sampai gak haha :D

    ReplyDelete
  4. Hahaha besnya mereka2 yang bercuti.. Apapun salam maulidul rasul

    ReplyDelete
  5. Happy holiday... Btw awk ditagged tau...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/12/segmen-bloglist-1-by-fieyqa-adelova.html

    ReplyDelete
  6. Sis, saya tag awak

    http://insekio.blogspot.my/2015/12/9-questions-tag-by-wallflower.html

    ReplyDelete
  7. Greetings from Brugge with a smile....

    ReplyDelete
  8. jom join ga ni
    http://adna2029.blogspot.my/2015/12/kebaya-nyonya-giveaway-contest-by.html

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧