✿Sahabatku✿

Follow

Friday, December 18, 2015

Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2


Assalamualaikum wbt..

Jom join segmen Miss Banu kita nie, syaratnya pun mudah jea..

Syarat-Syarat Penyertaan

1- Follow Blog Ini
2- Like Page Facebook Blog Ini jika sudi --> https://www.facebook.com/Miss-BaNu-StoRy-220198411384672/
3- Follow Instagram den kalau korang pun ada instagram gak, aku akan follow back korang nanti --> https://www.instagram.com/miss_syahbanu/
* Jika korang takde Facebook atau Instagram pun boleh join segmen ni yer, jangan risau k.
4- Tulis Tajuk -> Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2 di entry korang nanti k.
5- Copy Banner diatas dan link kan ke blog ini yer..
6- Tarikh Tutup - 30 Disember 2015, jam 11.59 malam.
 
Selamat bersegmen semua...!

Share:

4 comments:

  1. Hai.singgah dari segmen yang sama...

    http://qiyasaad.blogspot.my/2015/12/gold-giveaway-1-by-qiya-saad-powered-by.html?m=0

    ReplyDelete
  2. hai,zie dari segmen yg sama,jemput singgah & follow sini jg
    http://jepunmari2.blogspot.com/2015/12/cara-tambah-follower-yang-banyak.html

    ReplyDelete
  3. Singgah dan Follow awak..hehe
    jangan lupa follow kita balik yee :P

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. Singgah sini dari segmen yang sama :) Sorry lambat blogwalking ^^

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧