✿Sahabatku✿

Follow

Wednesday, December 16, 2015

Sori, terpaksa tukar template...

Assalamualaikum wbt,

Semalam rasa nak menangis jea, template blog sebelum nie, dah hilang, tak tau kenapa, alih2 kena buat template baru...

huhuhuhu

Tensionnyaaaaaaaaaaaaa.....

Abih suma kena format balik... adoiiiii..... Nie pun tengah usaha pulihkan jurnal saya, jadi maaf yea kalu ada sahabat yang berkunjung ke sini... 

Jaa nee..
Share:

9 comments:

  1. Setiap yang berlaku pasti ada jawapanya, stay cool

    ReplyDelete
  2. sabar. jangan stress2 .. keep it up :)

    ReplyDelete
  3. alaaa kesian akk,xpe akk template baru ni pon dh ok..:) teruskan berblogging ye..setiap yang berlaku ada hikmahnya..^^

    ReplyDelete
  4. PC prnah lalui..jadi in sha Allah PC faham..yakinlah ada hikmahnya...template yang ini pun tak kurang hebatnya shikin...percayalah..

    ReplyDelete
  5. oklah . blog ni kemas je . huhu , toksah la nak tension . saja je dia mintak 'wajah baru' tu :3

    The Talking Diary

    ReplyDelete
  6. @Astrallusion Arc : hihi ok, im cool...
    @ros nordin : Tq kak...
    @sofie adie : Nasib baik ada org sabarkan, hihi..
    @Izyan Yan : yea, demi Yan,akak akan terus berblogging lagi, thanks sis..
    @PeRdU cINta : trima kasih kak PC, semalam jea rasa down, arinie dah ok dah...
    @Nor Afidah Bte Che Azmi : thank you my dear...
    @~Hanie Ladyhlomanie~ : kan, kenalah dengan nama jurnal saya..
    @Liyana : thanks sis... ha'aa tue la, nasib baiklah tuan blog nie pandai godek2 sikit2...huhu

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧