Wednesday, September 07, 2016

Baru perasan ada caption baru...



Assalamualaikum wbt..

Image result for cute birds pngMasa saya tengok fanpage Friends Of Bomba Malaysia saya terperasan satu caption yang baru...
"Chia..Chia.."

Hehehe.. Kelakar pulak, adoyai... rasa macam baru keluar dari gua... Dulu seingat saya orang selalu sebut "kipidap..dongibap.." Lepas tue, datang pulak caption yang baru.. "krikk..krikk.." 

Sekarang nie, "Chia..Chia.." pulak...

Sebenarnya apa maksud di sebalik "chia..chia.." tue..? Kalu kipidap dongibap tue memang tau dah sapa yang mulakannya, krikk..krikk tue pulak bunyi cengkerik kan..

Chia..chia.. nie bunyi burung ke..?

p/s : Saya pakai font Papyrus, kalu nak tengok camne rupanya awak download la font tue..


7 comments:

  1. cia cia cia ni perkataan yang orang guna waktu buat lawak.. kadang2 tu tak lawak pon, over je lebih. huhu

    salam singgah dari blog diari dandelion.

    ReplyDelete
  2. hihihi... mia guna chaiyuk2...

    psssttt... Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #25

    Senarai peserta telah di update di http://www.mialiana.com/2016/09/senarai-url-blog-25.html

    Semoga berjaya... (^_^)

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  3. Mcm2 skrng ni. Dlu pun plik jgk apa mksd chia2 tu.. Rupanya dorang buat lyak dok sebut gitu..

    ReplyDelete
  4. kak kin, chia chia tu org buat lawak. al kisahnya jep sepahtu la yg start. orang lain tiru jugak :) cam kalau ade pickup line tu, chia chia la :)

    ReplyDelete
  5. jep sepahtu yg mulakan kak..hihi..wt ayt pickup line or mengorat awek maka berchia chia la mereka..haha

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧