✿Sahabatku✿

Follow

Sunday, September 04, 2016

Maafkan saya...

Assalamualaikum wbt,

Image result for cute png iconsSebelum tue saya nak mintak maaf pada sahabat yang tinggalkan nota pada entri jurnal saya, jikalau ada yang saya delete bermakna nota yang awak tinggalkan tak sesuai dibaca...
Bukan saya berat sebelah kerana tak dapat menerima nota2 yang negatif, tapi kadang kala ayat2 daripada nota tue menyebabkan ada di kalangan sahabat lain sensitif tentang sesuatu perkara.. Lebih2 lagi jenis yang menjadi 'keyboard warrior'.. hanya tau komen sesuatu perkara saja tanpa mengetahui perkara sebenar... 

Maaf sekali lagi dan jika awak tak suka apa saya tulis dalam jurnal saya nie, sila abaikan apa yang saya tulis.. Segala tulisan dalam jurnal nie adalah daripada hati nukilan saya sendiri dan ianya takde kena mengena orang lain.., tapi jika nota jurnal saya ada yang menyinggung perasaan awak, saya mintak maaf.. 

Saya jugak nak mintak tolong pada awak, kalu nak tinggalkan nota pada jurnal saya, sila gunakan bahasa yang sopan sebab melalui gaya bahasa yang awak gunakan tue akan mencerminkan keperibadian awak sendiri... 

Okey, jaa nee.. Peace without war...



Share:

6 comments:

  1. Assalamualaikum. banyak bersabar. Jadikan teguran sebagai satu cabaran. :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum salam perkenalan ya ukhti :) May Allah bless us all. :)

    ReplyDelete
  3. kalau mek ade komen negatif, mek mintak maap ye :)

    ReplyDelete
  4. Mas : opss jugak..
    Budubilis : Wasalam, Insha Allah..
    Chicken_Floss : Wasalam, salam ukhuwah ya ukhti..
    Ayunie Ramli : hehe, ok sama dengan saya.. kalu saya ada komen yg negatif saya pun mintak maaf jugak...

    ReplyDelete
  5. sy pun slalu juga tinggalkan komen,, sy x pasti pula kalau ada tinggalkan komen negatif. Apapun terima kasih sbb ingatkan :)

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧