✿Sahabatku✿

Follow

Tuesday, September 20, 2016

Penempatan baru kolum Hall OF Fame Bloglist

Assalamualaikum wbt...
Ohayo gozaimasu, minna-san.. Rasanya macam lama sangat tak update jurnal nie, kan.. Saya nak bagaitau, penempatan baru kolum Hall Of Fame Bloglist adalah pada second page of jurnal yang sebelum ini saya letakkan di sidebar kanan jurnal saya.. 

Disebabkan saya nak meminimakan ruangan pada jurnal, jadi saya letakkan di sini..


Dan, inilah wajah terbaru Hall Of Fame Bloglist saya... okey tak..? Hall Of Fame Bloglist ini saya telah kemaskinikan kerana ada beberapa blog yang tidak aktif dan terpaksa saya gugurkan... Insha Allah kalu saya buat segmen / GA yang baru, saya akan list kan blog yang bertuah pada Hall Of Fame Bloglist saya... 
 

Jaa nee..

Share:

6 comments:

  1. SINGGAH
    https://belogs.blogspot.my/2016/09/segmen-maxiscelcomdigifree-jmbelog.html

    ReplyDelete
  2. memang sekarang dah ramai asingkan bloglist dgn main page blog utk kurangkan masa loading blog. kalau tak, berat je rasa. lama pula tu nak muncul. kalau kuota tenet rendah macam saya ni, memang tak keluar sampai bila-bila. huhu..

    ReplyDelete
  3. Mas : Tenkiu..
    Jamil Hashim : Terima kasih krn sudi singgah..
    CikLa Shahril : Terima kasih krn sudi singgah..
    Gee Lion : Hehe tue la.. Saja jea buat bloglist kat second page sbb rasa sakit pulak mata nie memandang.. =)

    ReplyDelete
  4. Memudahkan loading kan..
    Sha je tak berkesempatan nak buat ginie..

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧