Monday, October 10, 2016

Finally... Selamat tinggal laptop ku... huhu☹

Image result for laptop downAssalamualaikum wbt..

Akhirnya, laptop kesayangan telah mengalami kerosakan teruk, hard disc telah rosak dan tak dapat diperbaiki... huhuhu

Kini, saya hanya bergantung harap pada tablet saja dan akan menyukarkan saya untuk blogwalking rumah awak.. Gomennasai minna..  

Insha Allah dalam wishlist saya pun memang nak beli laptop pun, so wish me luck okey..!


13 comments:

  1. At least ade tablet lg kak kin. Nnt ade rzeki bleh beli lain :)

    ReplyDelete
  2. Jika HDD rosak boleh tukar HDD lagi sis..

    Laptop AM tak dapat nak on terus dah..Dah siap2 buang HDD jadikan external dan RAM boleh jual kat orang lain..HIhihi

    Posting terbaru AM
    Rumah Idaman : Pemasangan Wayar Servis TNB


    Ikhlas dari
    AlongMisuari.com

    ReplyDelete
  3. insyaAllah de rezeki yg lain nti..

    ReplyDelete
  4. Mintak laptop baru tu :') Baru baru hehehe. Takpe slow2 okay sis. jnji sis keep writting ❤

    ReplyDelete
  5. Lahai kesian.. sama la nasib dgn laptop lea.. Mother board rosak.. Huhu..

    ReplyDelete
  6. ala...yeke....
    susahnya klu laptop problem...

    ReplyDelete
  7. Lappy saya pon tunggu masa je nih.
    On lama sikit bukan main galak dia berbunyi.
    Risau nih.
    Huhu..

    ReplyDelete
  8. InsyAllah ada rezeki bleh bli laptop baru...
    laptop nie rumit sikit..x macam CPU bukak 24 jam x pe...

    ReplyDelete
  9. in shaa Allah dapat laptop terbaru dalam masa terdekat ni.. :>

    ReplyDelete
  10. ala..siannya akak..x pe..sy pun lately guna handphone je update blog..haha

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧