✿Sahabatku✿

Follow

Thursday, October 20, 2016

Okey, last entri untuk hari nie...! sob..sob...(╥﹏╥)

Assalamualaikum wbt..
Image result for cute sad pngOkey, awak nie last entri tau untuk hari nie, sebab kejap lagi dalam pukul 2 petang saya dah nak balik KL untuk ambik ummie dan si bongsu, balik ke Sepang.. Adik lelaki no3 pulak akan sampai di KLIA2 pada jam 10.30 malam nie menaiki pesawat AirAsia.. Pada pagi esok Insha Allah jam 9 pagi, kami akan bergerak ke Ipoh dan singgah sebentar di Sungkai.. Awak doakan keselamatan kami sekeluarga yea, semoga kami selamat sampai di destinasi dan pulang ke rumah semula.. Insha Allah Hari Isnin depan saya akan kembali lagi kalau masih diberi peluang untuk bernafas di bumi Allah...
Saya nak kongsi tentang gambar nie..Apa pendapat awak..? Yang mana satu bentuk kuku awak..? Kalau bentuk kuku saya, yang nombor 1 tue..hehehe romantik..? Urmm entahlah tapi yes saya seorang yang pendiam, mula2 kenal jea tapi bila dah kenal lama, macam bertih jagung tapi belum tahap mak nenek lagi, hehehehe...perasan...

Okey, setakat nie dulu nota jurnal saya.. Jumpa lagi yea,..Insha Allah kalu sempat saya update, nanti saya akan update tapi kalau tak sempat, faham2 lah.. hehehe sebab masa untuk berdating dengan hubby, rindu kat dia sangat2... Adoii macamlah awak sorang ada suami Pn. Shikin oiii..
Jaa mata nee...


Share:

11 comments:

  1. eh.. no 2 lah.. eheheh.. eh.. mcm no 3.. hurmm.. tpi mcm no 5 jugak.. hee//

    semoga selamat sampai di destinasi dan pulang ke rumah semula ya.. :)

    ReplyDelete
  2. eh.. no 2 lah.. eheheh.. eh.. mcm no 3.. hurmm.. tpi mcm no 5 jugak.. hee//

    semoga selamat sampai di destinasi dan pulang ke rumah semula ya.. :)

    ReplyDelete
  3. Hello ! This is not spam! But just an invitation to join us on "Directory Blogspot" to make your blog in 200 Countries
    Register in comments: blog name; blog address; and country
    All entries will receive awards for your blog
    cordially
    Chris
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Kinah no 3
    Jom kak join GA ni

    http://ape-kinah.blogspot.my/2016/10/giveaway-novel-giveaway-by-arrien-amani.html

    ReplyDelete
  5. no.3 tp sy pendiam..hahaha..smoga dipermudhkn urusn dn slmt semuanya sis! =D

    ReplyDelete
  6. No 3 ! Alhmdulillah mcm betul hihi

    ReplyDelete
  7. Mana boleh bagitau kat sini. rahsia kerajaan nie

    ReplyDelete
  8. no 3 heheh tak pastilah peramah ke tak ek
    https://mellyacrayola.blogspot.my/

    ReplyDelete
  9. Mine is the number 3 and yes I love peace.

    ReplyDelete
  10. No3 :) sy peramah kan..hihihihi.. dan kedamaina itu wjib ada...

    p/s : salam singgah..

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧