✿Sahabatku✿

Follow

Thursday, October 20, 2016

Yeayy..free name card dah sampai... (>‿◠)✌


Assalamualaikum wbt..

Selamat pagi semua, hari nie adalah hari terakhir saya bekerja kerana esok saya dan family akan mulakan perjalanan ke Ipoh tapi akan singgah sebentar di Sungkai untuk ambik hubby sambil2 melawat mak mertua.. Amboii macamlah dah tak kerja lagi dah..hehehe hari nie sebenarnya saya berada di awang-awangan sekarang dan otak nie dah mula taknak fikir pasal kerja lagi, tapi demi mencari rezeki yang halal, kena fikir jugak kan..

Pagi nie saya nak berkongsi sikit citer pasal gambar kat atas tue...Cantik tak kad nama saya..? Awak tau tak ianya percuma tau, hanya bayar kos penghantarannya saja dalam lingkungan RM8 lebih jea.. Yea, baca dan eja perkataan nie.. P.E.R.C.U.M.A. Tak percaya..? Okey, awak bukak laman web nie... Lepas tue awak klik untuk Malaysia & Singapore seperti gambar di bawah....



Lepas awak klik, awak akan dapat akses laman web tue, dan awak cari iklan seperti di bawah.. Sebelum tue awak perlu sign up dan login dan lepas tue, dapatlah edit kad nama yang kita nak macam saya buat tue..Ianya tak susah pun nak edit, sebab template kad nie memang ada banyak pilihan...


Lepas awak dah siap edit dan bayar untuk kos penghantaran, pihak Pixajoy akan menghantar emel pada awak sama ada awak berpuashati dengan template yang awak buat tue ataupun tak.. Kalu awak berpuashati, hanya balas emel mereka saja dan mereka akan proceed untuk printing dan penghantaran.. Tempoh penghantaran adalah 7 hari bekerja...

Mudah kan.. Apa lagi, rebutlah peluang untuk mendapatkan 100 keping kad nama dengan PERCUMA dan hanya perlu BAYAR KOS PENGHANTARAN... Rugi tau kalu awak tak rebut peluang nie...!


Share:

5 comments:

  1. Huyyohhh cantik bangatt kad dia... jeles tahap 4 ni.. hahaha

    ReplyDelete
  2. Lea Azleeya : hehe trima kasih, ala kad awak pun cantik jugak kan.. =)

    ReplyDelete
  3. whoaaa bestnya, cantik dan free pulak tu. memang berbaloi sangat!

    ReplyDelete
  4. Mek buat lepas tu habis tempoh --' kak kin nnt kirim satu kat sini ye

    ReplyDelete
  5. jemput join :)
    http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧