✿Sahabatku✿

Follow

Wednesday, November 23, 2016

Keputusan Segmen Blog Review Safirul Amar

Related image

Assalamualaikum wbt..
Alhamdulillah, akhirnya blogger Safirul Amar telah selesai memberi ulasan pada jurnal saya dengan keluarnya entri terbaru beliau (Klik sini..) .. Pada sahabat yang telah menyertai segmen anjuran beliau baru2 nie, boleh la check nama awak kat sini dan keputusan segmen telah dikeluarkan di sini...

Oleh kerana nama saya yang ke-13, saya mendapat ulasan penuh daripada beliau.. Memang ada banyak lagi yang saya perlu pelajari dalam bidang coding html dan saya berterima kasih sangat2 kerana sudi review jurnal saya.. 

Dan inilah hasilnya..
Keputusan segmen blog review Safirul Amar

Blogger Safirul bagitau saya boleh memperbaiki sikit demi sikit dan kalu mengikut peratusan markah SEO saya terlalu rendah, 19%.. Tapi setelah beliau beri tunjuk ajar camne nak buat, akhirnya markah saya naik, 61%.. Awak boleh check kat laman web nie untuk tengok permarkahan SEO blog awak.. 

Inilah markah saya...
Keputusan segmen blog review Safirul Amar

Sekali lagi terima kasih pada blogger Safirul Amar kerana sudi memberi komen pada jurnal saya.. Insha Allah, ada masa saya akan improve lagi dalam bidang coding, nak kena gali lagi ilmu.. hehehe



Share:

4 comments:

  1. wah baiknya dia hehe good luck sis moga terus berjaya dalam dunia blogging :D

    ReplyDelete
  2. wah dah sama la, mai pun lepas ikut cakap blogger safirul naik seo jadi 61% dari 57%

    ReplyDelete
  3. Mrs.A pun dah dapat ulasannya.
    SEO Mrs. A pun masih rendah

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧