✿Sahabatku✿

Follow

Friday, December 16, 2016

GIVEAWAY 5 YEARS BLOGGING BY FAEZAH MDNOR


Assalamualaikum wbt...
Jom kita sama-sama join Giveaway 5 years blogging by Faezah Mdnor, sebab katanya tepat pada tarikh 31 Disember nie, genap 5 tahun beliau berblogging.. Tahniah pada awak Faezah.. Dia mintak kita buat satu kisah pendek yang bertajuk, "Self-positive when i was sad" .. Nie kisah akak...

Starlavenderluna's Journal Of Life

Best of luck.. !
Share:

6 comments:

  1. di tag

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/12/sesi-perkenalan-10-by-beeha-azman.html

    ReplyDelete
  2. Kak Anum : Terima kasih
    Belogs JM : Terima kasih tag nama saya.. Dah join..
    Unni : Thanks sis..

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yg sama

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/12/giveaway-5-years-blogging-by-faezah.html

    ReplyDelete
  4. La tahzan innallaha ma'ana. Belum sampai rezeki awk lg. InsyaAllah akan dtg sampai lah tue. Keep positive. Sy dah pernah lalui jugak walaupun sekadar 2 tahun menunggu. Acu sy selalu kata biarlah org nk kata apa. Buat tak tau je. Sampai rezeki adalah nanti. Sebab dia pun sama jugak. 8 tahun menanti. Alhamdulillah skrg 3 hero. Hehe

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧