Wednesday, December 14, 2016

Terima kasih sahabat..!

Image result for thank you anime chibiAssalamualaikum wbt..
Saya nak ucap terima kasih pada sahabat2 saya yang setia memberi nota pada entri jurnal saya dan tak putus-putus menyokong saya samada secara langsung dan tak langsung... 

p/s : Mereka yang dalam carta nie adalah untuk tempoh sebulan .. Jadi pada sesiapa yang inginkan masuk dalam carta nie, sudi2 la tinggalkan nota kat entri saya..  hihihi 


So, jom kita jenguk-jenguk ke blog mereka untuk kuatkan ikatan ukhuwah sesama kita.. 

Unni Anje
Nurzakiah Hanum
Shahida Dzulkafli
Ayunie Ramli a.k.a. Mek
Noor Maizan a.k.a. Cik Mai
Mas
Along Misuari 
 ♥ Cik Nur  
Cik Yaya

Arigatou gozaimasu minna-san.. 

10 comments:

  1. Alaaa siqah takde dalam senarai. Nak kena rajin lagi nie. Hihi.. Nak pergi terjah mana blog yang tak kenal lagi tu :D

    ReplyDelete
  2. same2 akak.. sntiasa menantikan info berguna akak.. dua kali naik nama kat situ sbb IP yang berlain. hihihi

    ReplyDelete
  3. rajin diarang bgi komen, saya lepas update blog trus log out. takda ksempatan nak blogwalk & komen..buzy sngt...

    ReplyDelete
  4. maaf... aida x dpt nak aktif bw few months ni :(
    tak dpt tinggal komen most of the time. bw dari phone jer pun.
    terhad masa...
    in shaa Allah pasni boleh dah kot aktif. eratkan sillaturrahim.

    ReplyDelete
  5. yup. blogger yang tersenarai tu memang blogger friendly :)

    ReplyDelete
  6. yeay masuk jugak ! mek dah lame tak komen dekat entry kak kin. ampun ya amat --'

    ReplyDelete
  7. bnyk jugak blogger di atas yang busyra kenal. diorang mmg rajin..

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧