✿Sahabatku✿

Follow

Monday, January 09, 2017

Alhamdulillah, dapat jadi top 10..


Assalamualaikum wbt..
Selamat pagi suma.. Maaf sebab lama tak bercerita, dua tiga hari lepas saya demam dan tak berapa larat nak bangun, tapi sekarang Alhamdulillah saya terasa segar semula..



Nie nak citer kat awak, baru-baru nie blogger Faezah Mdnor telah umum nama pemenang untuk Giveaway 5 years anjuran beliau.. Walaupun saya tak mendapat hadiah yang ditawarkan tapi entri saya mendapat tempat top 10 dalam list beliau.. 


Pemenang Giveaway 5 years by Faezah Mdnor


So, tahniah kepada tiga pemenang beliau kerana berjaya mendapat tempat di hati beliau dan cerita mereka sememangnya menjadi inspirasi kepada setiap pembaca.. 

Tahniah sekali lagi.. Jom kita baca entri mereka :-  

Fatinun

Ana Suhana

Hayati Rosdi


  Semoga kisah mereka menjadi sumber inspirasi kepada kita semua...Jaa nee..

Share:

10 comments:

  1. Assalamualaikum Shikin. Semoga terus ceria dan senyum selalu. Dan semoga dipermudahkan segala urusan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Ana, terima kasih.. Saya pun doakan awak agar kehidupan awak sentiasa dirahmati oleh Allah... 😊

      Delete
  2. Kenal ana suhana :) Lagi 2 blogger baru nak terjah.

    Congrats kak dapat top 10 :)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih kak Sha, Kak Maria dan Kak Anum... 😘

    ReplyDelete
  4. da shortlisted tu pun best, kan?
    pepun, tahniah...

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧