✿Sahabatku✿

Follow

Wednesday, January 25, 2017

SEGMEN ICE BREAKING BY MELLYA



Assalamualaikum wbt..

Saya nak menjemput awak untuk join segmen yang dibuat khas oleh blogger Fhatin Amelia atau dikenali sebagai Mellya.. Segmen ini dibuat adalah untuk berkenal-kenalan dengan blogger baru dan lama, mana tau kot2 ada rakan-rakan blogger kita nie kawan sekolah ke kawan kolej ke atau bekas kekasih ke..(oppsss) hihihi gurau jea..

Segmen ini bermula pada 24 Januari sehingga 31 Januari 2017, so ada masa lagi untuk join ramai-ramai.. Sebab apa kena join..? Sebabnya jurnal dan blog kita akan dimasukkan dalam bloglist Mellya selama SETAHUN.. Rugi wooo kalau tak join.. 

Okey, link media sosial saya pulak.. 


Untuk entri mengenai diri saya pulak, awak boleh baca di bawah nie, sudi-sudikanlah..


Best of luck.. 🙌


Share:

8 comments:

  1. Muda lagi lah Shikin ni :)
    Macam adik Cik Ila ramai dan pencinta 'askar wataniah'

    ReplyDelete
  2. Baru lah tau sedikit sebanyak pasal Shikin. Selamat bersegmen sis :)

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya..
    Sha tag shikin kat sini..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/01/perjalanan-sebagai-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  4. thanks sis sudi join :D hehe saya terjah link sis letak tu
    https://mellyacrayola.blogspot.my/2017/01/senarai-peserta-segmen-ice-breaking-by.html

    ReplyDelete
  5. Goodluck kak Shikin 😘 Singgah dari segmen yang sama

    Read mine ❤️ http://elsaalicious.blogspot.my/2017/01/segmen-ice-breaking-by-mellya.html?m=1

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧