Wednesday, January 11, 2017

Top Commentor Disember - Januari 2017

Assalamualaikum wbt...
Image result for thank you so much animated gifSaya nak ucapkan terima kasih yang tak terhingga pada sahabat-sahabat yang sudi tinggalkan nota pada jurnal saya nie sebab dulu masa mula-mula menulis, tak terfikir pun akan ada orang yang tinggalkan nota pada jurnal nie.. Maklumlah kita nie pemalu orangnya, hihi (angkat bakul sendiri..)

Inilah sahabat yang menjadi pengomen (betul ke perkataan nie..?) untuk Disember 2016 hingga 10 Januari 2017... Drum roll....

Starlavenderluna Journal Of Life

Ada 9 orang orang yang setia memberi nota pada jurnal ini..Nampak aje 10 tapi sebenarnya 9 orang jea disebabkan sahabat yang bernama Unni Anje pakai I.P. address yang berlainan... Apapun, tahniah pada awak suma...



Dan sebagai penghargaan kepada awak yang sudi memberi nota jurnal, saya ingin memberi satu hadiah misteri pada awak... Dan tahniah diucapkan pada ....


Image result for claps gif


Kepada Adianiez AIDA, sila emel pada saya butiran awak untuk tuntutan hadiah seperti nama penuh, alamat penuh dan no. telefon.. Insha Allah, nanti saya akan poskan hadiah awak..  

Pada sahabat yang tak tersenarai tue, jangan kecewa yea sebab mungkin lepas nie nama awak pulak yang bertuah untuk duduk dalam carta saya.. Pada sahabat yang ada dalam list tue, saya buatkan bloglist khas untuk awak sehingga 31 Januari 2017... 

Starlavenderluna Journal Of Life

Tahniah yea dan terima kasih kerana terus menyokong saya walaupun saya tak banyak membantu awak semua untuk komen dalam blog awak tapi sentiasa menjadi silent reader untuk awak..Kalau berkesempatan saya akan komen dalam blog awak pulak.. Jom kita singgah ke blog mereka nie..

Tahniah sekali lagi.. Jaa nee...
starlavenderluna.blogspot.my

10 comments:

  1. Tahniqh yang tersenarai. Rajin benar melawat ke blog sia ni 😃

    ReplyDelete
  2. Hi shikin. Thanks for the compliment. Smg kita terus keep in touch in future insyaAllah. :)

    ReplyDelete
  3. Yeayy! Siqah dalam list :) Thank you sis :) Keep on blogging dan semoga ukhuwah kita kekal selamanya. Hehehe

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah :)
    hadiah pertama hasil blogging 2017, syikin.
    seronok nyer lah rasa..
    tq so much.
    akak baru jap email, nanti cek ekk :)

    ReplyDelete
  5. Wahhh tak sangka termasuk dalam senarai jugak.. Thankz shikin.. Tapi sikit bebenoooo komen kite.. adehh.. nanti kene rajin singgah sini lagik.. insyaallah.. :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. terima kasih Shikin..

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧