✿Sahabatku✿

Follow

Saturday, February 25, 2017

Segmen: Follow Me ! Mac 2017


Assalamualaikum wbt..

Saya nak jemput awak untuk join segmen dari blogger sis Shahirah.. 

Kenapa mesti join..? Segmen nie Insha Allah akan meningkatkan follower dan view pun akan meningkat..

Oh ya..! Nie adalah blogID saya  = 4215647681317899878

Camne nak join..? Awak klik aje banner kat atas tue, okey..

Best of luck dan salam perkenalan ikatan ukhuwah daripada saya.. 😉


Share:

15 comments:

  1. Selamat bersegmen kak Shikin.

    Mai tag kat sini, kalau rajin jomlah join giveaway ni, ada lagi 3 hari je.heheh. https://missobsesi.blogspot.my/2017/02/give-away-by-ashasrah.html

    ReplyDelete
  2. dsys

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/02/segmen-follow-me-mac-2017-31mac2017.html

    ikuti

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/02/tag-and-review-by-jmbelog.html

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/02/nak-url-1-httpjm2ublogspotmy.html

    ReplyDelete
  3. LIST PESERTA SUDAH DIUPDATE. THANKS JOIN http://shahirahsarmy.blogspot.my/2017/02/list-peserta-segmen-follow-me-mac-2017.html

    ReplyDelete
  4. Dari segmen yg sama. Done follow dear :) do follow back yaa if belum.. good luck !

    ReplyDelete
  5. Dah follow! dari segmen yg sama :)

    http://sabrinatasha.blogspot.my/2017/03/segmen-follow-me-mac-2017.html

    ReplyDelete
  6. Dah follow..Jemput la singgah ke Blog saya jugak..
    Selamat berkenalan..dari segmen yang sama..
    https://miezanajwanordin.blogspot.my/

    ReplyDelete
  7. dah follow jugak :):):) Salam perkenalan

    ReplyDelete
  8. new list have been updated
    http://shahirahsarmy.blogspot.my/2017/02/list-peserta-segmen-follow-me-mac-2017.html
    Rule: wajib follow semua peserta segmen ni thankss

    ReplyDelete
  9. Hai! saya dari segmen yang sama. Done follow your blog.
    http://itsnurulnajihah.blogspot.my/2017/03/segmen-follow-me-mac-2017.html

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧