✿Sahabatku✿

Follow

Tuesday, February 28, 2017

Tentang Easyparcel packaging

Assalamualaikum wbt..
Jumaat lepas, saya ada terbaca satu entri blog (lupa dah daripada blog mana) yang bercerita tentang easyparcel packaging.. Sebenarnya dia bercerita tentang plastik parcel yang begitu comel dan harganya pun berpatutan yang sekarang nie tengah sale...

Inilah parcel yang comel tue...

http://store.easyparcel.my/
Parcel nie memang sesuai untuk semua kurier, senang nak hantar barang dan tak payah nak beli plastik parcel lagi, kan...

Saya pilih ini..


http://store.easyparcel.my/

Kebetulan harganya untuk 100pcs cuma dalam RM49.00 free postage lagi.. Saiznya pulak dalam A3.. Dan akhirnya order saya dah pun sampai pagi tadi..Alhamdulillah..

Starlavenderluna's Journal Of Life
Comey lote... Camne nak beli..? Okey.. Mula-mula awak pegi ke laman web nie..  Lepas tue, awak pilih la mana yang awak suka..

http://store.easyparcel.my/


Klik pada gambar yang awak nak.. Lepas tue dia akan keluar arahan seterusnya.. Pilihlah berapa awak nak beli samada 100pcs ataupun lebih.. Lepas tue awak add pada cart dan lepas tue awak pilih view cart..

http://store.easyparcel.my


Selesai klik pada view cart, akan keluarlah arahan seterusnya.. 

http://store.easyparcel.my

Kalau awak takde nak buat pertambahan pembelian, so proceed la pada check out dan akan keluar lagi arahan seterusnya...

http://store.easyparcel.my

Lepas awak isi semua maklumat pembelian dan penghantaran, pihak easyparcel akan menghantar emel pada awak camne nak buat pembayaran dan detail mengenai pembelian awak...

So pada sapa-sapa yang buat bisnes online ataupun nak hantar hadiah giveaway, memang sesuai sangat beli parcel nie, yang bukan saja cute tapi menjimatkan kos untuk beli plastik parcel...

Selamat membeli...

*p/s : Kak Sha a.k.a. blogger Kasihku Amani adalah orang pertama yang akan mendapat parcel yang comel nie.. Akak tunggu yea parcel akak.. hihi sori lambat.. 😋

Share:

9 comments:

  1. Dari blog Mellya tu. Ana pun nk try juga lah. Senang nak pos barang kan. 😘

    ReplyDelete
  2. bestnya!! nanti nak try lah beli..thanks kak shikin kongsi pasal ni! ^_^

    ReplyDelete
  3. Iskhhhh cantiklah warna pink dia Shikin.. warna kegemaran ku..
    Sure LZ order, sesuai sangat untuk giveaway dan business planner LZ.. Thanks for the info.. 😍

    ReplyDelete
  4. menarik!
    boleh guna utk poslaju, atau pos parcel biasa ke, shikin?
    sgt berkenan!

    ReplyDelete
  5. Cantiikkkk :) Kiut kawaiii gitu.

    ReplyDelete
  6. Comel sangat parcelnya.. Tak sabar nak dapat.. TQ Shikin..

    ReplyDelete
  7. Mcm ni pun ada, series cntik dan comel. =D

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧