✿Sahabatku✿

Follow

Wednesday, February 08, 2017

Top Commentor Januari - Februari 2017

Assalamualaikum wbt...
Saya nak ucapkan terima kasih yang tak terhingga pada sahabat-sahabat yang sudi tinggalkan nota pada jurnal saya..  Inilah sahabat yang menjadi pengomen (betul ke perkataan nie..?) untuk bulan Januari hingga Februari 2017... Drum roll....


Starlavenderluna's Journal Of Life

Ada 9 orang orang yang setia memberi nota pada jurnal ini..Nampak aje 10 tapi sebenarnya 9 orang jea disebabkan sahabat yang bernama Kak Ana Suhana yang pakai I.P. address  berlainan... Apapun, tahniah pada awak suma... 

Dan sebagai penghargaan kepada awak yang sudi memberi nota jurnal, saya ingin memberi satu hadiah misteri pada awak... Dan tahniah diucapkan pada ....

Image result for gift png Starlavenderluna's Journal Of Life


Kepada Kak Shahida Dzulkafli, sila emel pada saya butiran akak untuk tuntutan hadiah seperti nama penuh, alamat penuh dan no. telefon.. Insha Allah, nanti saya akan poskan hadiah akak..  

Pada sahabat yang tak tersenarai tue, jangan kecewa yea sebab mungkin lepas nie nama awak pulak yang bertuah untuk duduk dalam carta saya.. Pada sahabat yang ada dalam list tue, saya buatkan bloglist khas untuk awak sehingga 28 Februari 2017.. 

Starlavenderluna's Journal Of Life

Ooo.. Nampaknya ada nama baru dalam senarai saya nie, hihi.. Tahniah pada blogger MellyaCrayola kerana menduduki carta saya.. Tahniah yea dan terima kasih kerana terus menyokong saya walaupun saya tak banyak membantu awak semua untuk komen dalam blog awak tapi sentiasa menjadi silent reader untuk awak..Kalau berkesempatan saya akan komen dalam blog awak pulak.. Jom kita singgah ke blog mereka nie..

Tahniah sekali lagi.. Jaa nee...

Share:

13 comments:

  1. Alhamdulillah.. TQ Shikin..
    Teruja rasanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah Sha 😘😘
      Terima kasih Shikin. Semoga kita terus berukhwah ❤❤

      Delete
    2. Ana pun dah letak blog Shikin dekat bloglist di blog Ana sebagai tanda persahabatan kita 😍

      Delete
  2. waaa, lepas ni nak join jugak lah. Btw, nama kita sama la kak kin :D

    ReplyDelete
  3. Terima kasih akak Shikin 😘 keep blogging tau kak :)

    ReplyDelete
  4. waahh terima kasih tau letak dlm bloglist =D
    ju pun akan letak blog sis dlm list ju jugak =)

    ReplyDelete
  5. Yeayyyyy dpt jd bloglist blog shikin... Thankz shikin.. Muaxxxx!!

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧