✿Sahabatku✿

Follow

Tuesday, March 07, 2017

Alhamdulillah, tahniah pada semua pemenang

Assalamualaikum wbt..
Awak masih lagi tak pada GA anjuran Elsa dulu...? Ala yang nie la..

Senarai Pemenang Giveaway: Happy Birthday Aireen! by Elsaalicious & Sponsors

Pada 2 Mac yang lalu, Elsa dah mencabut undi untuk semua pemenang.. Jadi saya nak ucap tahniah dan terima kasih pada rakan-rakan yang sudi join GA Elsa.. Nak memandangkan saya merupakan salah sorang sponsor untuk GA Elsa, pemenang untuk hadiah saya (wang tunai RM10) telah dimenangi oleh : 


Buat masa nie, hanya Mrs Velentine saja yang menuntut hadiah manakala Atty Azmi pulak masih belum memberi respons lagi.. 

Tahniah pada pemenang... 

Share:

8 comments:

  1. Tahniahhhh kepada yang menang. syoknya dapat hadiah hehe.

    ReplyDelete
  2. Haah yang sorang lagi pun takde respon dekat elsa lagi huhuhu elsa tunggu jugak nie. Takpe lepas 12hb elsa akan buat entry peringatan untuk tuntut hadiah hikhik

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada pemenang, kalau tak dituntut boleh carry forward tu... hihi..

    ReplyDelete
  4. GA ana pun sama. Sampai buat reminder pun ada yg tak tuntut so terus bg oada org lain. 😅

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat pemenang...
    Rajin Shikin jadi sponsor..
    Semoga makin murah rezeki Shikin..
    Akak dah terima hadiah.. Ohsem..
    Nanti ada entry pasal tu.. jemput baca diblog ye..

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧