✿Sahabatku✿

Follow

Friday, March 10, 2017

lakastah join segmen belog urang brunei


Assalamualaikum wbt,
Untuk kali pertama saya menyertai segmen daripada negara nun jauh di sana, ianya tak lain tak bukan di Brunei.. Dan saya nak menjemput awak untuk sama-sama support blogger yang diberi nama Nurfaezah Abdullah atau nama glamer Fae..

Syarat cukup mudah dan kita perlu jawab salah satu soalan yang diberi... 

answer SALAH SATU daripada soalan-soalan ne: apa komen terburuk pernah reader tinggalkan dalam entri anda? OR selain daripada reader Malaysia, negara luar mana lagi yang pernah komen entri anda, jika ada?

Okey, saya nak jawab soalan yang komen terburuk yang pernah dapat : Saya memang selalu dapat komen yang memberi nombor ramalan atau kalau orang Malaysia panggilnya nombor ekor dan siap iklan lagi, yang kebanyakan  'pelanggan' mereka menjadi kaya raya dengan nombor ekor nie... Adoii diorang ingat saya nie kemaruk sangat ke dengan nombor ekor..? huhuhu
Tarikh penyertaan sehingga 16 Mac 2017.. Klik pada banner untuk join.. 
Sama-samalah kita menyokong antara satu sama lain..
Good luck, ladies and gentlemen..

Share:

9 comments:

  1. Komen macam tu kira spam sis, hantar je komen tu ke spam.... hihi..

    ReplyDelete
  2. syukur so far fae jrg sgt receive komen berbaur spam ne. btw tenkiu sudi join segmen fae ^^ akan fae post entri senarai peserta2 yg join okay. hehe.

    ReplyDelete
  3. HI.. salam kenal dari Indonesia follower awak ke 539. Saya join segmen yang sama juga

    http://www.theamazingjasmi.com/2017/03/lakastah-join-segmen-belog-urang-brunei.html

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧