✿Sahabatku✿

Follow

Thursday, March 09, 2017

Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket

Assalamualaikum wbt,
Walaupun saya menyertai di saat-saat akhir, tapi hopefully sifu blogger Hasrul Hassan dapat meroketkan trafik jurnal saya nie, syarat yang diberikan cukup mudah difahami...

  1. Peserta mesti ada blog.
  2. Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini.
  3. Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket. 
  4. Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM (klik sekarang dan LIKE)
  5. Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE)
  6. Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan (klik dan FOLLOW)

Kepada abang Hasrul Hassan,


Harap dipertimbangkan =)

Best of luck to ladies and gentlemen..
Share:

14 comments:

  1. ImsyaAllah nanti meroket la tuh.. hihi.. nak join jugak. Tapi semalam bila nak copy paste html tu x leh plak ..entah apa silap huuuu

    ReplyDelete
  2. all the best sis... harus meroket lepas ni sis... hehe

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen Shikin. Ana join juga segmen ni 😘

    ReplyDelete
  4. pasne nak singgah baca post pilihan akak starlavender eheh

    ReplyDelete
  5. Terbaik sis..... semoga berjaya...

    ReplyDelete
  6. moga terus meroket :)
    kipidap, shikin...

    ReplyDelete
  7. elsa pun join jugak nieyh! semoga capai target kakak :*

    ReplyDelete
  8. Semoga trafik Shikin meroket ke bulan.. hehehe

    ReplyDelete
  9. Terima kasih kerana sudi join segmen saya. Harapnya dapatlah trafik meroket spt saya janjikan tu, in Sha Allah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama2, Alhamdulillah ianya memag meroket... Terima kasih.. =)

      Delete
  10. jalan2 dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧