Tuesday, April 25, 2017

Tawaran rebat RM200 dari Samsung Malaysia

Assalamualaikum wbt..
Berita gembira pada sesiapa yang menjadi peminat Samsung.. Samsung Malaysia ada buat tawaran rebat RM200 untuk pembelian Samsung J5 Prime dan J7 Prime dengan harga yang murah yang bermula pada 14 April sehingga 21 Mei ini.. Awak tengok iklan nie...

Starlavenderluna's Journal Of Life


Wahh, nampak menarik kan.. Jadi cepat-cepatlah ke kedai pengedar Samsung yang sah untuk membeli Samsung J5 Prime ataupun J7 Prime dengan menyerahkan telefon terpakai dan dapatkan rebat sebanyak RM200...

Jom, jangan lepaskan peluang nie.. 

11 comments:

  1. Menarik ni..kepada sesiapa yang ada rancangan untuk beli hp baru..yes ini masanya...

    ReplyDelete
  2. selamat hp ana ni consider baru lagi. kalau tak, hehehe

    ReplyDelete
  3. Saya masih guna samsung lama. Orang lain dah tak nak guna lagi.

    Nak jual orang tak nak beli. Nak buang sayang.

    ReplyDelete
  4. Pengguna Samsung disini!!!

    New chapter of Being Me : http://ameridzuan.blogspot.my/2017/04/being-youngest-son.html

    ReplyDelete
  5. byk nya nilai rebat yg ditawarkan !

    ReplyDelete
  6. Wah terbaik tawaran ni shikin.. Tapi tu la, takde keperluan, so kite tengok jerk.. hehe

    ReplyDelete
  7. mcm menarik ni shikin.
    kebetulan, asben aida memang nak tuko phone.
    note2 aida yg legend skang dia sedang guna.
    s4 dia da turunkan pada nurin.
    aida plak, guna j5 prime ajer. best and murah.
    tapi tu la shikin, note2 aida tu da legend, so byk buat hal ~ off sendiri. bila nak off susah nak on :) ha ha ha...
    da suruh asben tangkap j7 prime. ari tu rege nyer lebih RM1k.
    ni kalu RM999 and dpt rebate another RM200, mcm berbaloi ajer bunyi nyer, kan?
    tq for sharing :)

    ReplyDelete
  8. sape peminat samsung jangan lepaskan peluang tu... kak syikin xbeli ke ? hihi

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧