✿Sahabatku✿

Follow

Tuesday, May 23, 2017

Pekeliling tentang kuarters kerajaan

Assalamualaikum wbt..
Selamat pagi awak...! 🙋 Pagi nie saya nak berkongsi sikit maklumat tentang kuarters kerajaan, so pada sesiapa yang duduk di kuarters kerajaan, harap ambik perhatian yea..! Pekeliling nie dikeluarkan pada bulan Februari yang lalu oleh Bahagian Pengurusan Hartanah, Jabatan Perdana Menteri tentang kuarters kerajaan... Antara isi kandungannya adalah :

http://starlavenderluna.blogspot.my

http://starlavenderluna.blogspot.my

http://starlavenderluna.blogspot.my

http://starlavenderluna.blogspot.my

So, be more alerts my fellow friends.. Rasanya undang-undang untuk menduduki kuarters  kerajaan agak ketat kali ini.. Have noted okey..!


Share:

8 comments:

  1. Ju ddk kuarters kerajaan. Even xda mention sabah, kena juga alert dgn pa2 perubahan & pnambahan kan =)

    ReplyDelete
  2. kena take note buat semua government servant ni.

    ReplyDelete
  3. Reen xduk kuarters sbb berulang kerja dr umh. Tp bab2 kuarters ni mmg byk skit prosedurnya kan. Dr nk mohon masuk smpai la mohon kuar.

    ReplyDelete
  4. Info berguna buat mereka yang tinggal atau nak tinggal di kuarters 👍

    ReplyDelete
  5. Info yang berguna buat mereka yang tinggal di kuarters macam Sha..

    ReplyDelete
  6. kalu la aida bertukar lg ke mana2, pasti perlu dok kuarters.
    da le kuarters jabatan aida limited :(

    ReplyDelete
  7. Walaupun kat tempat lea keje ni tak disediakan kuarters, tapi kena tahu jugak ni..

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧