✿Sahabatku✿

Follow

Thursday, June 08, 2017

Top commentor Mei-Jun 2017

Assalamualaikum wbt...

Related imageHaa, awak masih ingat lagi tak yang saya nak suprise kan untuk awak untuk top commentor Mei-Jun 2017 kali nie...? Masih ingat kan entri yang ⇨ ini ⇦ .. Okey.. Saya nak ucapkan berbanyak terima kasih yang tak terhingga pada sahabat-sahabat saya yang mendoakan kesejahteraan saya dan membaca jurnal saya yang tak seberapa nie, hihi maklumlah kita nie bukannya blogger yang hebat-hebat, ala suam-suam kuku jea... Memandangkan 6hb Jun yang lepas adalah tarikh hari perkahwinan saya dengan suami, jadi saya nak bagi sedikit hadiah pada 10 orang sahabat yang telah setia memberi nota pada jurnal nie.. So siapakah yang bertuah tue.. Music please... 


http://starlavenderluna.blogspot.my

Tahniah pada yang tersenarai.. Wah, ada nama baru la dalam carta nie, Ahlan Wa Sahlan pada Mrs. Pip dan selamat kembali pada sis Siqah Hussin... Seronoknya... Okey, nak tahu apa hadiahnya...? Ini dia... ⇩



Setiap seorang akan dapat satu lipstick yang mempunyai tona dua warna... Cantik kan.. hihi..Kepada sahabat yang tersenarai kat carta tue, sila whatsapp pada saya (019-9884032) butiran awak untuk tuntutan hadiah seperti nama penuh, alamat penuh dan no. telefon.. Insha Allah, nanti saya akan poskan hadiah awak suma..  

Pada sahabat yang tak tersenarai tue, jangan kecewa yea sebab mungkin lepas nie nama awak pulak yang bertuah untuk duduk dalam carta saya.. Pada sahabat yang ada dalam list tue, saya buatkan bloglist khas untuk awak sehingga 30 Jun 2017.. 

http://starlavenderluna.blogspot.my

Pada rakan-rakan yang lain, jangan kecewa dan jangan berhati walang, Insha Allah mungkin di bulan depan nama awak pulak yang akan muncul di carta ini.. Terima kasih kerana terus menerus menyokong jurnal saya nie.. 

Tahniah sekali lagi... 


Share:

21 comments:

  1. Tahniah untuk top ten commentor . Sememangnya diorang kaki komen

    ReplyDelete
  2. Jemput join
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/06/giveaway-free-1000-perlashine-by-safiey.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas jemputan CCL, saya dah join.. =)

      Delete
  3. Alhamdulillah. Terima kasih shikin. Semoga dimurahkan rezeki selalu.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. Thankz shikin.. Moga shikin sentiasa dilimpahkan rezeki yg halal.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 Lea, jangan lupa antar detail awak melalui whatsapp saya tau, untuk tuntutan hadiah.. =)

      Delete
  5. Alhamdulillah... Terima kasih Shikin.. semoga makin murah rezeki Shikin..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah ada rezeki.thanks kak.
    Smga dimurahkan rezeki. 😘😍

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah ada rezeki.thanks kak.
    Smga dimurahkan rezeki. 😘😍

    ReplyDelete
  8. Hello dear,

    Thanks so much, nama mrs pio tersenarai..
    Dah masuk dlm bloglist pun dah gembira sangat,
    dapat lagi free gift, lagilah happy
    Semoga Shikin terus giat berblogging, sukses dalam hidup and sentiasa murah rezeki.
    Cheers.

    ReplyDelete
  9. alhamdullilah rezeki
    2 hari nie x berapa sihat

    ReplyDelete
  10. ju terharu ! huhu
    btw terima kasih tau ! kjp lagi ju sent detail =D

    ReplyDelete
  11. Alhamdullilah. Terima kasih kak Shikin. Semoga dimurahkan rezeki akak selalu <3

    ReplyDelete
  12. salam kenal..

    rajin buat segment ye..

    ReplyDelete
  13. Tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah, rezeki 😄 Tak sangka tersenarai sebab dah busy sekarang ni. Tak dan nak BW blog lain 😂 Nanti sy ws hantar detail 😉 Terima kasih kak Shikin 😘

    ReplyDelete
  15. wahhhh bestnya dapat hadiah...semoga dimurahkan rezeki =)

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧