✿Sahabatku✿

Follow

Monday, June 19, 2017

Wow.. Free channel for all Unifi customers...

Assalamualaikum wbt..
Tadi masa saya check emel, ada mesej dari Unifi.. 


Wahhh, dapatlah saya menonton rancangan kegemaran.. So pada awak yang melanggan Unifi, ini dah tentu berita baik kan.. 

Share:

11 comments:

  1. macam best je..tawaran yang mereka buat.

    saya tak de Wifi la pula..

    wife adalah..hehehe

    ReplyDelete
  2. Wah!! Seronoklah Shikin.. puas menonton nie.. hehehe

    ReplyDelete
  3. unifi mcm mahal la, shikin.
    tu yg aida x amik unifi.
    over bajet la plak rasa nyer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebenarnya kak Aida, Unifi nie nampak saja mahal tapi murah sebenarnya sbb ianya dua dalam satu.. Dulu sebelum saya pakai Unifi, saya mmg pakai maxis broadband dan pasang astro, dan mendapati harga kedua-dua benda nie lebih kurang sama dengan harga Unifi.. Astro nie bila hujan atau angin jea x dpt siaran, huhu.. Lgpun sy selalu menonton movie online,sbb tue rasa berbaloi dengan harga Unifi nie kak.. 😉

      Delete
    2. Lagi satu, saya nak pasang telefon rumah sebenarnya,😉 tue yang ambik Unifi sebab Streamyx di area salak tinggi nie dah penuh kuota, yang kosong cuma Unifi jea.. =)

      Delete
  4. awohhh bestnyeeee dpt tgk channel free... unifi brp sebulan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi memang best Lea, RM199 sebulan, ianya merangkumi internet (30mps), hypptv dan telefon rumah..

      Delete
  5. Wowww, tapi sy x pakai Unifi 😂

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧