✿Sahabatku✿

Follow

Wednesday, July 19, 2017

Wah, follower meningkat la...Thanks my friends..!

Related image

Assalamualaikum wbt... Selamat pagi awak..! Saya rasa gembira sangat sebab pagi nie ada majlis hari raya Aidilfitri peringkat Ibu Pejabat JBPM dan ianya majlis yang ditunggu oleh kami semua.. 

Sebabnya majlis nie kesemua ibu pejabat JBPM negeri di seluruh Malaysia turut terlibat dan di majlis inilah kami kenal dengan hidangan hari raya negeri-negeri seluruh Malaysia.. Antara yang dinanti hidangannya adalah of course daging kambing bakar, ikan patin masak tempoyak, asam pedas Melaka, nasi dagang Terengganu dan macam-macam lagi... Nanti saya upload gambar suasana hari raya ini nanti... Okey..

Lorr, lari tajuk.. Hihi.. Okey, saya jugak rasa happy kerana jurnal saya nie mempunyai follower yang ke-600.. Wahhh... Alhamdulillah...

http://starlavenderluna.blogspot.my

Dan bagi menghargai follower yang ke-600 nie, saya nak ucapkan tahniah pada ....

Image result for congrATS png


Tahniah pada sis Nurul Lee a.k.a. Eeiou kerana menjadi orang yang bertuah untuk menerima hadiah misteri.. So pada Eeeiou, sila whatsapp pada saya (019-9884032) mengenai detail awak seperti nama, alamat penuh dan nombor telefon untuk penebusan hadiah.. 

Hadiah nie diberikan kerana untuk menghargai kawan-kawan yang menyokong penulisan saya di jurnal nie dan terima kasih kerana sudi baca walaupun ada kalanya saya merapu-rapu,... hihi.. 

Tahniah..

Share:

22 comments:

  1. wahh.. tahniah sis.. dah ramai follower sis ya..

    ReplyDelete
  2. Tahniahh babe.. keep blogging.. :)

    ReplyDelete
  3. Ramai tu sis... tahniah sis...

    ReplyDelete
  4. Tahniah shikin. Jom follow saya pulak

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. Tahniah shikin :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah.. dah byk followers tu

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, terima kasih suma.. <3

    ReplyDelete
  8. best feeling...lg semangat nk blog

    ReplyDelete
  9. Antara faktor penaik seamngat berblog kan? Tahniah sis ��

    ReplyDelete
  10. Keep up the writing dear..
    Suka singgah membaca jurnal di sini.
    Cheers.

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah follower meningkat hasil kerja keras berterusan

    ReplyDelete
  12. jauh lagi perjalanan nak setanding dengan akak hihi tahniah btw

    ReplyDelete
  13. Tahniahhh pd pemenang bertuah. Heee

    Kak shikin rajin bg hdiah.smga dimurahkan rzeki. 🤗😙

    ReplyDelete
  14. yeahhh makin ramai tu.. dah cecah 600.. tahniah shikin..

    ReplyDelete
  15. Yeah!! Tahniah shikin.. Makin bertambah follower shikin..

    ReplyDelete
  16. Good job, banyakkan blogwalking lagi...

    ReplyDelete
  17. Kak shikin ❤ Thank you so much tau!

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧