✿Sahabatku✿

Follow

Saturday, August 12, 2017

Hadiah istimewa untuk Top Commentor Julai - Ogos 2017

Image result for my birthday is coming soon wallpaper

Assalamualaikum wbt..
Okey, seperti biasa setiap bulan saya akan mencabut undi untuk memberi hadiah pada sahabat yang setia membaca dan menulis nota dalam jurnal saya...

Guess what..!

Sempena dengan hari lahir saya yang akan tiba tak lama lagi, saya nak bagi hadiah untuk semua top 10 commentor yang menulis nota dalam jurnal saya bermula daripada hari ini sehingga 12 Ogos 2017... 

Dengan syarat, awak boleh tulis nota dalam jurnal saya sebanyak yang mungkin tapi nota yang positif la yea.. 

Hadiahnya adalah...

http://starlavenderluna.blogspot.my


10 botol serum rambut untuk diberikan pada yang bertuah... So.. Camne nak tau nama awak tersenarai..? Tentu awak perasan kolum nie kat jurnal saya kan.. Haa, kat situlah nama awak akan tersenarai nanti, tak kisah la awak berada di tangga no 1 ke no 10 ke.. Yang penting kesemua 10 orang nie dapat hadiah istimewa saya nie, sempena dengan hari lahir saya.. hihihi



Dan selain daripada tue, macam biasa, blog awak akan diletakkan dalam special bloglist saya selama 1 bulan.. 


Image result for come joinSaya akan umumkan pemenangnya pada 13hb Ogos nie.. So, come and join today... Tulislah nota awak banyak-banyak dalam jurnal saya nie, samada dalam emtri yang baru mahupun entri yang lama.. Yang dalam chatbox tak dikira tau... Best of luck..!

Share:

25 comments:

  1. Wahhh bestnyaa... 10 org lgi yg terpilih... kena rajin tinggalkan jejak kat sini haha

    ReplyDelete
  2. Menariknya....nak cuba jugak la..mana tau ada rezeki dapat serum rambut

    ReplyDelete
  3. Wah, baguslah shikin sgt pemirah. Bila birthday shikin ?

    ReplyDelete
  4. @Nurulatika Yunus - hihi, bleh letak nota awak banyak2...
    @suliana yusof - Jomlah join, mana tahu rezeki awak..
    @Amanda Suria - Hihi, cuba kak jangan tak cuba, mana tau rezeki akak kali nie, kan..
    @Hani Fadhlina Abdul Rahman - Jemputlah tulis nota akak kat jurnal saya nie...
    @mamapp - Nak tahu bila..? Tunggu entri seterusnya.. jeng..jeng...

    ReplyDelete
  5. wow!
    count me in shikin :)
    ari tu dpt lipstik.
    ni nak jugak!

    ReplyDelete
  6. Ops baru perasan.. 12 aug rupanya.. lagi beberapa Hari je lagi

    ReplyDelete
  7. Baru dengar serum rambut semalam. Kak Shikin sentiasa murah hati tau. Semoga semakin murah rezeki akak :)

    ReplyDelete
  8. Wah. kena rajin mengomen nie.. :)

    ReplyDelete
  9. Haha. Mama dh tau dah kat atas Ada tulis. Tapi xpe, mama tunggu entry seterusnya

    ReplyDelete
  10. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki shikin.

    ReplyDelete
  11. sekarang Cik Renex x sempat sangat blogwalking. dah terkeluar carta da.heehe..
    harap ada rezeki dapat serum.:)

    ReplyDelete
  12. Wah.. Serum rambut... Semoga makin murah rezeki Shikin

    ReplyDelete
  13. Saya datang menyahut cabaran, hehe.

    ReplyDelete
  14. Wahhh.. Bestnyaaa.. Sempat lagi tak ni? :D

    ReplyDelete
  15. xsempat join baru singgah jalan blog ni

    ReplyDelete
  16. bagusnye shikin hargai pembaca blog..

    ReplyDelete
  17. Thanks shikin kerana selalu bagi gift :)

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧