Tuesday, August 22, 2017

Perasan tak sesuatu..?

Assalamualaikum wbt..
Awak perasan sesuatu tak dengan kelainan dalam jurnal saya...? Tak perasan..? Sebenarnya semalam sehari suntuk saya membuat header dan watermark yang baru.. Hihihi saya nie memang cerewet sikit kalu nak upah orang so buat sendiri jea la untuk mengelakkan orang yang diupah tue menyampah dengan karenah saya yang cerewet nie..

Kalu awak perasan sebelum nie saya pakai header yang nie...

http://starlavenderluna.blogspot.my

Tapi kini saya telah bertukar header yang baru dan inilah hasil kerja yang tak berapa nak kreatif...

http://starlavenderluna.blogspot.my

Dan untuk watermark pulak, dulu saya pakai design yang nie...

http://starlavenderluna.blogspot.my

Tapi, setelah godek-godek, dicampur tolak kali dan bahagi maka terhasillah watermark yang baru...

http://starlavenderluna.blogspot.my


Inilah hasil yang tak berapa nak kreatif daripada saya.. hihi, saya cuma pakai Google Drawing aje untuk menghasilkan header dengan watermark nie, sebab saya tak mahir sangat nak guna photoscape ataupun paint sebab bagi saya Google Drawing lagi senang untuk dikendalikan oleh orang yang tak berapa nak kreatif macam saya nie.. hihi

9 comments:

  1. Waaahh buat sendiri ke header tuu?? terbaiikk.. menarik tu shikin... warna dia segar dan suka tgk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yea Lea.. Saya buat sendiri jea, hihi nak upah orang takleh sebab saya nie jenis cerewet sikit..

      Delete
  2. Cantik. Ana suka header dan watermark yg baru ni. Nampak lagi fresh.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. wah baru tahu boleh pakai google drawaing untuk buat header tu

    Tq banyak banyak atas tips

    ReplyDelete
  4. Cantik header tu.. suka gila! tapi kan, kalau nama kat header tu kurangkan main warna mesti lagi cantik.. ai paling suka part planner and stationery tu. Hehehe..

    ReplyDelete
  5. Pandai juga buat sendiri.... nak bagitau.. Gift dah sampai sis... Wife terus pakai... hihi... Thanks sis....

    ReplyDelete
  6. Perasan headerrr baru. Cantikk. Pandai akk design.

    ReplyDelete
  7. cantiklah header n watermark tu...
    saya lagilah langsung tak reti nak buat semua ni ...

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧