Wednesday, August 09, 2017

Segmen Bloglist 2.0 by Cik Miela


Assalamualaikum wbt..

Awak, jom join segmen bloglist dari Cik Miela nie..

Tempoh penyertaan: 04/08/2017-13/08/2017 


Hadiah:
10x bloglist untuk 6 bulan keatas *kemungkinan akan tambah lagi 5 bloglist jika lebih penyertaan

Best of luck...

15 comments:

  1. Rajin join contest,bagus2x.
    Good luck.

    ReplyDelete
  2. Good luck shikin semoga terpilih. Nantikan announcement Dari mama bg sesiapa yg xde if Masih boleh join GA mama

    ReplyDelete
  3. Good luck shikin. Semoga ada rezeki terpilih.

    ReplyDelete
  4. join jugak segmen ni. Good luck sis :)

    ReplyDelete
  5. Terima kasih sudi join. Senarai peserta http://shalmilanadya.blogspot.my/2017/08/senarai-peserta-segmen-bloglist-20-by.html

    ReplyDelete
  6. Kinah pun join segmen ni. Good luck kak shikin

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada pemenang. http://shalmilanadya.blogspot.my/2017/08/pemenang-segmen-bloglist-20-by-cik-miela.html

    ReplyDelete
  8. hye.. baru sempat nak singgah.. datang dari segmen yang sama..

    http://ceritaaisyaismail.blogspot.my/2017/08/segmen-bloglist-20-by-cik-miela.html

    ReplyDelete
  9. tengoklah saya ni, lambat sangat nak menerjah blog kengkawan
    segmen dah tamat baru berblogwalking....

    ReplyDelete
  10. jalan2 sini,jemput singgah https://marblemomo.blogspot.com/

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧