Wednesday, March 02, 2011

1st Mac 2011

Aduhhhh...penat betul hari ini...Mana taknya, hari ini aku pergi shopping, beli barang-barang dapur..Hubby aku ada OT malam ini so aku kena pergi sorang diri...Mmmm takpelah,lagipun aku dah biasa pergi sorang-sorang....Chiss, ramai betul orang kat Tesco hari ini, maklumlah baru bukak perasmian hari Sabtu lepas...

3 kali aku pusing-pusing cari tempat parking,last-last aku pergi kat Giant,huhuhu siap parking kat depan pintu masuk Giant...Isshh...ishhh....kesian Giant tue sebab dah tak ramai orang lagi nak singgah kat situ, maklum lah dah ada persaingan,iaitu Tesco....barulah ada persaingan harga nanti...hehehe bagus jugak kan...hari nie aku tak masak,so aku beli aje, sebab aku balik ke rumah pun dalam pukul 7.45 malam,mau tak penat....huhuhu...

No comments:

Post a Comment

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧