Tuesday, April 19, 2011

18th April 2011

Alohhhhh....boring betul lah hari nie...Monday blues la....huhuhu....Penyakit kus-kus dah datang!!!


Oh no!!! Not Again!!!

Tapi keja kena tetap berjalan...Hari nie aku up-date blog library aku....hmmm adalah aku ubah sikit-sikit blog tue,bior nampak menarik sikit.....hehehehe...lepas tue aku akan war-warkan kepada semua rakan-rakan fesbuk aku....Setelah penat aku mengadap komputer, biasanya aku akan naik ke tingkat 1 untuk ambil surat-surat berkaitan library....perghh...banyak giler surat-surat dalam pageon hole.....tak larat dibuatnya nak angkut ke bawah...nasib baik turun bawah dan bukannya naik ke atas....kalu tak,jenuh gak aku nak mengangkutnya....oh ya! nie nama blog library aku,kalu korang ada masa,sudikanlah jenguk blog aku nie yea...hehehehe



http://perpustakaanjbpm.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧