Tuesday, August 05, 2014

Selamat Hari Raya Aidilfitri... ^__^





Assalamualaikum...

hehehe sori sangat2 sebab lama tak update blog nie, saya busy sangat2 kerana banyak perkara yang telah terjadi dalam hidup nie... tapi bak kata orang, kehidupan mesti diteruskan...

Di kesempatan nie, saya nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin kepada semua rakan-rakan saudara Islam di mana jua anda berada...korang suma beraya di mana tahun nie? Apapun, janganlah pulak kita bergaduh suami isteri untuk beraya di mana sebab sumanya sama jea, kan... kita kenalah adil dan saksama dalam perancangan untuk beraya supaya pihak yang satu lagi tak kecik hati...hati suma orang kena jaga kan... ^__^

Saya pulak akan balik ke K. Terengganu and for the first time ever, i've been drove by myself and its a new record for me in my life...wohooooo.... thumb ups for me... hehehe angkat bakul sendiri nampaknya Cik Shikin... Saya ambik cuti sehari awal sebelum raya kerana takut jalan jammed and Alhamdulillah ianya takdelah seteruk manapun... Sebab hari Jumaat tue memang tak ramai lagi yang balik beraya tapi dengar citer daripada kawan2 yang lain, mereka kata waktu petang adalah waktu kemuncaknya... phewww... nasib baik saya balik awal...

okeylah, asyik membebel jea...mengantuk la pulak... jaa, oyasumi minna-san... 

 

 

4 comments:

  1. Selamat hari raya Shikin... maaf zahir & batin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya Kak Waddah... maaf zahir dan batin... saya nak ke rumah akak tapi lupa jalan... akak ada whatssapp x? kalu ada msj la saya, nnt kita sembang lebih panjang lagi...hehehe ^_^

      Delete
  2. Assalamualaikum...Selamat hari raya Sis Shikin... hehehe sori baru tahu sis punya blog...cute la blog nie... <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Syam...hehe tenkiu so much... blog akak nie dah lama, kadang-kadang kalu mood rajin tue datang, hari2 akak update blog nie, tapi kalu tak memang berhabuk la... ^_^

      Delete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧