Saturday, November 15, 2014

Tentang Ekspo dan Jualan...(^_^)



 Salam ceria semua... 

Apa khabar semua? Hope sumanya sihat-sihatlah hendaknya yea, maklumlah sekarang nie musim banjir, musim demam dan macam-macam musim lagi...Pada kawan-kawan yang mengalami dugaan banjir tue, diharapkan awak suma tabah dan sabar dalam menghadapi dugaan nie...Dan kawan-kawan yang mengalami sakit tue pun, diharapkan sabar yea... Insha Allah sumanya akan menjadi baik selepas nie...

Oh ya! Dengar-dengar citer Ekspo MAHA akan berlangsung tak lama lagi kan... Awak suma ada perancangan nak pegi ke sana? Dengar citer banyak buah-buahan tempatan akan dijual secara murah, dan banyak barangan lain lagi turut dijual..Saya penah pegi sekali aje dulu, tak ingat dah tahun berapa tapi cukuplah kot sekali tue aje...tak larat rasanya apatah lagi kena parking jauh untuk pegi ke ekspo tue...memang rasa tercabut lutut bila berjalan, huhuhu akibat tak exercise... yealah, dengan pakai sandal yang bertumit, lagi lah saya rasa macam nak tercabut lutut... Awak suma kalu ada kelapangan masa, pegilah ke sana, mana tahu kot-kot awak dapat mengetahui buah-buahan yang jarang jumpa... Ekspo MAHA akan diadakan pada 20-30 November nie di Taman Ekspo Pertanian Serdang... 

Dan saya rasa kat KLCC akan berlangsung jualan buku akhir tahun 2014, tapi berlangsung 3 hari saja...Pada peminat buku suma, boleh pegi ke sana untuk dapatkan jualan buku dengan harga yang murah dan berpatutan sebab dengar citer ada diskaun buku akan diberikan... Jualan buku nie berlangsung pada 20-23 November 2014... Jom lah semua kita pegi, saya pun kalu ikutkan nak pegi jugak tapi fulus pulak takde... 




Sepatutnya hari nie saya kena pegi service kereta tapi memandangkan appointment hari nie dah penuh saya akan pegi service kereta pada 22hb nie...Minggu lepas saya baru saja renew roadtax kereta dan secara kebetulan pulak kena dengan service kereta, adoiihhh botak kepala kejap... Pejam celik dah setahun dah usia kereta saya, walaupun kecik tapi saya terasa amat sayang pada kereta saya tue... hehehehe okey, setakat nie dulu coretan saya...Jaa mata nee, minna-san.... \ (^_^)




No comments:

Post a Comment

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧