Tuesday, January 13, 2015

Al-Hamdulillah... tahniah kepada rakan-rakan yang dicalonkan ke gred S22... ^_^


Saya nak ucapkan tahniah kepada rakan-rakan pembantu perpustakaan S17 yang telah dicalonkan untuk pemangkuan ke gred S22 dan Alhamdulillah nama saya juga turut disenaraikan di dalam pencalonan ini... Tapi saya terpaksa menolak untuk pemangkuan nie sebab saya berat hati untuk meninggalkan mahligai istana saya... Insha Allah, saya cuma akan menunggu KUP saja kerana pada bulan Oktober nie, genaplah 13 tahun saya berkhidmat sebagai pembantu perpustakaan... Hopefully rakan-rakan yang lain terus maju ke hadapan.. Well, exam KPSL pulak saya memang lama dah tak ambik sebab rasanya kekangan masa yang tak mencukupi untuk study pelbagai jenis undang-undang yang berkaitan... hehehehe sebenarnya penyakit 'M' tue lah yang membuatkan saya takde mood, ditambah sebelum nie saya penah menduduki exam KPSL sebanyak 3 kali dan kesemuanya gagal (hehehe malu seyyhhh).... Apapun kehidupan mesti diteruskan jugak dan harap-harap kali nie kebahagiaan akan menjadi milik saya kelak, Insha Allah...

Pejam celik rupa-rupanya dah setahun peristiwa pahit tue berlalu, dan Alhamdulillah saya semakin dapat menyesuaikan diri dengan suma dugaan nie... Sebab saya rasa ada orang lain yang mengalami dugaan yang lebih dahsyat lagi daripada saya.. Jika orang yang mengalami dugaan dahsyat dapat menyesuaikan diri mereka, jadi mengapa tak diri sendiri kan... hehehe amendalah saya dok merepek nie... Okey, jaa mata nee...

No comments:

Post a Comment

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧