Wednesday, August 26, 2015

The First Malaysian Man To Give Birth!


Assalamualaikum,
yang nie memang first time lelaki Malaysia mencuba simulasi kelahiran
anak yang hampir sama kesakitan dengan wanita yang nak bersalin... DJ
Prem dan Aishah mempunyai 'task' yang agak baru di Malaysia iaitu Prem
akan mengalami simulasi mengandung dan melahirkan anak...


Kalu kat negara barat memang mereka ada simulasi sebegini, untuk melihat
sejauh mana lelaki dapat bertahan dalam melahirkan anak, dan kebanyakan
keputusannya "SURRENDER AND RESPECT WOMEN WHO HAD DELIVERY BABY.."


Ada lelaki lain kat Malaysia nie nak cuba tak? Bila awak dah cuba, awak
akan lebih menghargai wanita dan ibu awak sendiri, bagaimana bersusah
payah dan bertarung nyawa untuk melahirkan seorang khalifah di muka bumi
ini...



2 comments:

  1. Moga lebih menghargai kaum hawa wahai si adam..

    ReplyDelete
  2. diorang hanya merasa contraction jaa..kita ni merasa luka dijahit idup2..berpantang dan menyusu lg..sesungguhnya Allah maha berkuasa segalanya

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧