Tuesday, September 08, 2015

Masha Allah, cantiknya tempat ini...

Assalamualaikum,

Nak citer, tengahari tadi masa dok godek-godek facebook library, saya ada terjumpa satu post, mengenai satu tempat seperti tempat perkelahan.. 

Masha Allah, cantiknya awak..Dengar khabar tempat nie di Banting, tapi saya tak pasti kat mana sebenarnya lokasi nie, yealah, Banting pun bukannya kecik punya tempat kan... 

Ada orang Banting tak kat sini? boleh bagi info kat mana yea tempat nie...

 

 


 

Masha Allah, cantik kan... Nie bukan kat Indonesia atau mana2 negara ASEAN yea.. nie kat negara kita yang tercinta, Malaysia... 

5 comments:

  1. ni 5 minit je dari rumah saya. nak dtg sini calling2 lah boleh saya tunjuk jln..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yea ke? hihi insha allah, nanti bleh la bwk family... :-) thanks sis...

      Delete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧